Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Prenájom
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobraziť všetky ponuky

Prenájom bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyBakalovo nábřeží, Brno - Štýřice, Jihomoravský kraj

Bakalovo nábřeží, Brno - Štýřice, Jihomoravský krajČiastočne vybavené
Mesačné nájomné16 000 CZK

+ Poplatky za služby3 000 CZK
+ Vratná kaucia32 000 CZK


Byt je ve 3. podlazi v klidném prostředí s výhledem na park a řeku. Jedná se o dvoupokojový byt se šatnou a balkonem. Dům je po rekonstrukci, cihlový s novými okny a výtahem. Byt je po kompletni rekonstrukci interieru, nova koupelna, kuchyne vcetne spotrebicu, podlahy a je idealní pro dvě osoby. Prosím, žádná zvířátka. Parkování možné ve dvoře. Byt je v idealni lokalite, je u zastávek tramvají a poblíž středu města. K nastehovani ihned.

The apartment is situated on the 3rd floor with a view of the park and river. Includes open floor plan kitchen and living room plus1 bedroom, 1 bathroom, walk-in closet, build in closet, and balcony. The building was recently remodeled with new windows and elevator. Unit underwent full reconstruction, new bathroom, kitchen brand new appliances and floors and is an ideal fit for 2 people (no pets, please). Parking is available in the courtyard. Short walk to many tram and bus lines or a 10-minute walk to city center. Apartment is move in ready.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu558656
Dispozícia2+kk
Dostupné od1. 6. 2019
VlastníctvoOsobné
Užitná plocha52
VybavenéČiastočne
Podlažie3
Typ budovyTehla

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.