Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Predaj
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobraziť všetky ponuky

Predaj bytu 3+1 • 58 m² bez realitkyDružstevní, Veltrusy - Veltrusy, Středočeský kraj

Družstevní, Veltrusy - Veltrusy, Středočeský kraj
Cena2 500 000 CZK


Město Veltrusy leží cca 15 min jízdy autem od Prahy v dostupnosti sjezdu č.9 z D8. Do města jezdí pravidelná přímá autobusová linka z Prahy, Mělníka, Neratovic a dalších okolních měst. Obec Veltrusy je známá díky vyhledávanému rozhlehlému baroknímu zámeckému parku a barokního zámku, který byl zapsán mezi Národní kulturní památky. V okolí obce je mnoho zeleně, ideální místo k odpočinku. K dispozici je mateřská škola i základní škola, ve městě jsou dostupné veřejné služby.

Byt se nachází v klidné ulici v cihelném zatepleném bytovém domě ve 2.NP. Jedná se o byt po částečné rekonstrukci, dispozice 3+1 o velikosti 58 m2. Byt má balkón o velikosti cca 2 m2 a dva sklepy, jedním o velikosti 1,94 m2 a druhým o velikosti 9,77 m2. Součástí bytu je i podíl 1/12 na společných částech domu, tedy i půdy. Součástí je návrh možné dispoziční úpravy bytu.

The town Veltrusy is about 15 minutes by car from Prague in the access of the 9th exit from D8. The regular direct bus line from Prague, Mělník, Neratovice and other surrounding towns runs to the town. Veltrusy is known for its popular Baroque chateau park and Baroque chateau, which was registered among the National Cultural Monuments. There is a lot of greenery around the village, an ideal place to relax. There is a kindergarten and elementary school, including basic public services.

The apartment is located in a quiet street in a brick insulated apartment building in 2nd floor. This is an apartment after partial reconstruction, disposition 3 + 1 of size 58 m2. The apartment has a balcony of about 2 m2 and two, one of 1,94 m2 and another of 9,77 m2. Part of the apartment is a share of 1/12 in the common parts of the house, ie attic of the house. Part of the proposal is a possible layout of the flat.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu542664
Dispozícia3+1
Dostupné od31. 12. 2019
VlastníctvoOsobné
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha58
VybavenéNevybavené
Podlažie2
Typ budovyTehla

Vyberáte byt?

Majte istotu, že máte všetky dôležité informácie!

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.