Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Prenájom bytu 2+1 • 67 m² bez realitkyUrxova, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský kraj

Urxova, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský krajVybavené
Mesačné nájomné11 998 CZK

+ Poplatky za služby2 700 CZK
+ Vratná kaucia25 000 CZK


Moderní, nově zrekonstruovaný a kompletně vybavený byt v příjemném prostředí žádané lokality v Ostravě-Porubě, kousek od Krajské nemocnice a VŠB - Technické univerzity, krytého bazénu, koupaliště, veškeré vybavenost v okolí. V bytě je plně vybaven nábytkem - lednička, myčka, pračka, kuchyňská linka s el. troubou a plynovou varnou deskou, odsávačem, TV, nádobím, ložním prádlem a ručníky. Dům je zajištěn kamerovým systémem, v bytě jsou bezpečnostní dveře. Nájemník si na sebe přehlašuje plyn a elektřinu. Byt bude volný od 1.6.2018.

Modern, newly reconstructed and fully equipped apartment in a pleasant environment of desired location in Ostrava-Poruba, a short walk from the Regional Hospital and Technical University, indoor swimming pool, swimming pool, etc. The apartment is fully furniture, refrigerator, dishwasher, washing machine, kitchen with el. oven and gas hob, TV, the apartment is fully equipped with utensils, linen and towels. The house is secured by a camera system, the apartment has a security door. The tenant applies electricity and gas to himself. Apartment will be available from 1.6.2018.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu486994
Dispozícia2+1
Podlažie2
Typ budovyTehla
Užitná plocha67
VybavenéVybavené
VlastníctvoOsobné

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.