Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Prenájom
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobraziť všetky ponuky

Prenájom bytu 2+1 • 56 m² bez realitkyJamborova, Tišnov - Tišnov, Jihomoravský kraj

Rezervované
Jamborova, Tišnov - Tišnov, Jihomoravský krajVybavené
Mesačné nájomné10 000 CZK

+ Poplatky za služby3 500 CZK
+ Vratná kaucia13 500 CZK


Nabízíme k pronájmu vybavený byt 2+1 v OV po celkové rekonstrukci - nová kuchyňská linka vč. spotřebičů (vestavěná trouba, plynová deska, myčka, lednice, mikrovlnná trouba, pračka). V bytě jsou plovoucí podlahy, koupelna se sprchovým koutem a oddělený záchod. Výborná dostupnost do centra, v blízkosti obchod, pošta, restaurace, školka. Před domem se nachází zastávka autobusu, vlakové nádraží je 10 min. pěšky.

Byt je volný k nastěhování od ledna 2020, nájem se platí dopředu, v ceně je i připojení internetu a kabelové televizi. Vratná kauce (jistota) je 13.500 Kč.

Rent of equipped flat 2+1 after complete renovation (2013) - new kitchen with oven, dishwasher, refrigerator, microwave and washing machine. Floating floor in the whole apartment. Bathroom with shower, separate toilet. Very good access to the center, close to the shop, post office, restaurant, kindergarten. In front of the house there is a bus stop, train station is 10 min. by foot. Brno 30 min. by train.

The apartment is ready for new tenant, the rent must be paid in advance, the price includes Internet connection and cable TV.

The refundable deposit is CZK 13,500.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu483534
Dispozícia2+1
StavVeľmi dobrý
VlastníctvoOsobné
VykurovanieVzdialené
Užitná plocha56
VybavenéVybavené
Podlažie3
Typ budovyTehla

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.