Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Prenájom bytu 2+1 • 48 m² bez realitkyDvorská, Liberec - Liberec, Liberecký kraj

Rezervované
Dvorská, Liberec - Liberec, Liberecký krajČiastočne vybavené
Mesačné nájomné9 500 CZK

+ Poplatky za služby2 500 CZK
+ Vratná kauce28 500 CZK


nabízíme k dlouhodobému pronájmu atraktivní byt 2+1 s balkonem a výhledem na Ještěd v panelovém domě s výtahem ve 4.poschodí. Byt je v současné době po kompletní rekonstrukci (2017). Nová plastová okna (trojskla) se žaluziemi, nové radiátory, dveře i plovoucí podlaha, kuchyň vybavená novou linkou vč. sklokeramické varné desky, horkovzdušné trouby, myčky, lednice s mrazícím boxem. Koupelna se sprchovým koutem a WC. Součástí bytu je sklepní koje.

Byt je situován v atraktivní, klidné lokalitě Králův Háj v blízkosti liberecké přehrady. Centrum města je vzdáleno 15 min pěšky, zastávka autobusu naproti domu. Parkování před domem. Byt je vhodný pro 1-2 osoby, nekuřáky, bez zvířat.

We are offering for a long term rent a beautiful flat with two rooms + kitchen and bathrom. In the flat there is a balcony that overlooks over the mount Jested.The flat is situated on the 4th floor in a panel building with an elevator. The flat was recently fully reconstructed. That includes new plastic windows and heating, the kitchen is equipped with a glass ceramic cooking plate, an electric hot heat oven, a dishwasher and a fridge with a freezer. The bathroom has a shower corner and a toilet. As part of the flat is also a cellar. The flat is situated in a nice, quiet location called Králuv háj close to the dam. The city centre is in15 min walking distance, the bus stop is right next to the flat. The accomodation is ideal for 1 or 2 people, non smokers, without pets.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu483507
Dispozícia2+1
Podlažie4
Typ budovyPanel
Plocha48
VybavenéČiastočne
VlastníctvoOsobné

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón

Dostupné služby k nemovitosti

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.