Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Predaj
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobraziť všetky ponuky

Predaj bytu 2+kk • 82 m² bez realitkyTerronská, Praha - Bubeneč

Terronská, Praha - Bubeneč
Cena3 600 000 CZK


byt 2+1, 82m2, OV, v přízemí cihlového domu na rozmezí Bubenče a Dejvic v ulici Terronská. Byt se nachází v domě o 17 bytových jednotkách a je orientován do klidného parku s hřištěm.

Jednotka je velmi dobře dispozičně řešena. Dva prostorné pokoje orientované na západ do Lotyšského náměstí navazují na chodbu, jež spojuje oba pokoje s kuchyní a koupelnou. Součástí zázemí bytu je špajz, samostatné WC a balkon do vnitrobloku domu. K bytu náleží 8m2 sklepních prostor. Kuchyň je spojena s malým pokojem původně pro služku, vhodný jako například pracovna. Byt je fakticky 3+1. Pokoje 22 a 19 m2, kuchyň 13 m2, předsíň 13 m2, komora 5m2, koupelna 4,5 m2, spíž 1m2.

Podlahy pokrývají v pokojích renovované dřevěné parkety, v předsíni a kuchyni nově položené lino. Vytápění vlastním plynovým kotlem. Do bytu zavedeno UPC. Odvod do fondu oprav 23kč/m2.

Nemovitost se nachází v žádané lokalitě s velmi dobrou dostupností na metro a tramvaj. Veškerá infrastruktura v docházkové vzdálenosti, včetně parku Stromovka.

Cena dohodou

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu220880
Dispozícia2+kk
Podlažie1
Typ budovyTehla
Užitná plocha82
VybavenéNevybavené
VlastníctvoOsobné

Vyberáte byt?

Majte istotu, že máte všetky dôležité informácie!

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.