Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj bytu 2+kk • 38 m² bez realitkyLomená, Brno - Komárov, Jihomoravský kraj

Lomená, Brno - Komárov, Jihomoravský kraj
Cena1 850 000 CZK


Na jih orientovaný byt v cihlové novostavbě (2007) s výhledem do zeleně, 2+kk 37,2m2 s balkonem 2m2 a zahradou 30m2 se soukromim. Koupelna s vanou, WC zvlášť. Plastová okna, vlastní topení a ohřev vody. Součástí bytu je technická místnost s vývody pro pračku. K bytu náleží sklep. Výborné dopravní spojení, 10 min na Hlavní nádraží. Dva obchody a restaurace v těsné blízkosti, dále Vaňkovka, Olympia, Avion.

Dům se nachází v klidné lokalitě obklopen zelení, v blízkosti protéká řeka Svitava, podél níž vede cyklostezka vhodná pro in-line bruslaře, procházky se psy apod.

2+kk, new built (2007) south facing flat, 37,2 sq metres with balcony 2 sq metres and 30 sq metres garden. One bedroom and living room with kitchen, bathroom, toilet, washroom, basement and balcony with access to 30m2 garden with decking terrace. 10mins to the Main station on the tram (12, 9) or a bus. Double glazed windows, electric central heating, shower and bath. Furniture included if desired. Separate laundry room. Open field opposite and nice river walk nearby with dog training area and cycle path. Two shops and a restaurant few minutes away, easy access to Vankovka, Olympia or Avion shopping malls. English speaking owner.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu118478
Dispozícia2+kk
VlastníctvoOsobné
Plocha38
Podlažie1
Typ budovyTehla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón
Terasa

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.