Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj nebytového priestoru Ostatné • 180 m² bez realitky

Račianska, Rača - Krasňany, Bratislavský krajVybavené

Cena30 000 €


Luxusný svadobný salón Bratislava - 180m2, know how, vybavenie, šaty. NAIVE SK s.r.o. - www.naive.sk

Prenechanie zavedeného Luxusného Svadobného salónu v Bratislave ako celú s.r.o. pod známou značkou vrátane webových stránok, mailu, histórie, FB, instagramu, inzercie, reklamy, telefónneho čísla, kontakty, alebo len prenechanie samostatných priestorov. Salon je v prenájme.

Svadobný salón je kompletne vybavený tak, že je okamžite možné pokračovať. V prípade že máte záujem a chcete sa zaoberať svadbami, je táto ponuka výnimočná príležitosť ako začať :)

V prípade že ste osoba nadšená a schopná, máte energiu na rozdávanie, vždy ste radila kamarátkam v oblasti módy a teraz chcete radiť klientkam - je tato práca ako ušitá práve pre Vás

Prenechám všetko vybavenie tak jak je: nábytok, štendry, figuríny, šijacie stroje, žehliacu dosku, inventár, vitríny, stoly, chladničku, sejf, kávovar.

Prevzatie fungujúceho salónu, je príležitosť jak začať s vlastním podnikaním bez nutnosti budovať spoločnosť od samého začiatku. Bude také výborným odrazovým mostíkom pre módnu návrhárku, ktorá sa chce venovať svadobnej a spoločenskej móde.

Salón sídli neďaleko centra na frekventovanej ulici a má veľké štyri výklady (cca 15m ) + 3x veľký panel ako večerná svietiaca reklama nad výkladmi. Salón je dobre viditeľný jak z cesty kadiaľ prechádzajú auta, tak z MHD a okoloidúcimi ľuďmi. Pred salónom je možné zaparkovať 3 auta, neďaleko je zastávka električky. Priestory o výmere 180 m2, čítajú 2 miestnosti : salón s dvoma kabínkami + zázemie s kuchynkou, wc. Vchod a salón je zabezpečený kamerovým systémom a večerným strážením. Možnosť ďalšieho parkovania na vyhradenom mieste vo vnútri budovy.

www.naive.sk

V prípade záujmu volajte pre bližšie info na tel: +421 910 664 397 alebo píšte na : info@naive.sk.

+421 908 366 444

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu570215
DispozíciaOstatné
Dostupné od29. 2. 2020
Podlažie1
Typ budovyNízkoenergetická
Plocha180
VybavenéVybavené
Plocha pozemku200
VlastníctvoOstatné
PENBA

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdálenost k: