Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Prenájom bytu 4-izbový • 107 m² bez realitkyRužinov - Pošeň, Bratislavský kraj

Ružinov - Pošeň, Bratislavský krajMHD 6minút pešo • Vybavené • Výťah • Parkovanie
Mesačné nájomné850 €

+ Poplatky za služby300 €
+ Vratná kaucia1 150 €


Veľký, moderný a svetlý 4-izbový byt v Ružinove Na piesku 107,5 m2

POPIS BYTU:

Ponúkam na prenájom priestranný veľkometrážny byt o celkovej rozlohe 107,5 m2 v Ružinove ulica Na Piesku vhodný pre rodinu s deťmi 2+2 bez domácich miláčikov. Byt sa nachádza na 1. poschodí 4-poschodového bytového domu NOVANTA skolaudovaného v roku 2019. Tehlová zateplená stavba v príjemnej lokalite s rodinnou atmosférou. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, samostatného WC, samostatnej kúpeľne, priestrannej obývacej izby, kuchynskej a jedálenskej časti a 3 samostatných nepriechodných spální. K dispozícií je veľká loggia so vstupom z obývačky a dvoma balkónmi z každej detskej/ študentskej izby s orientáciou na V+Z. V cene nájmu sú zarátané aj dve parkovacie miesta v oplotenom areáli bytovky, optický internet a TV Magio.

STAV BYTU:

Byt je klimatizovaný a ponúkam ho na prenájom aj s kompletným moderným zariadením, na podlahách sa nachádzajú laminátové parkety alebo dlažba, okná sú plastové so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, vstupné dvere sú bezpečnostné. Byt disponuje dostatkom úložného priestoru, ten je vyriešený vstavanými resp. samostatne stojacimi skriňami v chodbe a spálniach. K dispozícií je spolu 5 lôžok – hlavná spálňa manželská posteľ 180x200, nočné stolíky, lampy a obrovský rolldor, 1 izba posteľ 90x200, šatníková skriňa, písací stôl, kancelárska stolička, 2 izba posteľ 90x200 s možnosťou rozloženia ďalšieho lôžka 80x200, šatníková skriňa, písací stôl, kancelárska stolička. Kuchynská časť je zariadená kuchynskou linkou v tvare U s množstvom odkladacieho priestoru a s barovým sedením, so zabudovanou indukčnou varnou doskou, umývačkou riadu, digestorom, elektrickou rúrou, mikrovlnou rúrou a chladničkou s mrazničkou, moderná práčka so sušičkou bielizne. V jedálenskej časti nájdete stolovanie pre 8 osôb, obývacia časť disponuje koženou rozkladacou sedacou súpravou, s dvoma samostatnými koženými kreslami, konferenčným stolíkom a nábytkovou zostavou s veľkou plochou TV, DVD prehrávačom. V cene nájmu je Magio TV s veľkým balíkom slovenských a zahraničných TV programov a internet OPTIKNET Extra. Byt je k dispozícií od 1.8.2022.

PLATBY:

Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí mesačný nájom s energiami 1150,- euro ( je vrátane dvoch parkovacích státí ) + vratný depozit 1150,- euro

LOKALITA:

Daná lokalita ponúka kompletné občianske vybavenie, skvelú dostupnosť do centra mesta ale aj na diaľničný obchvat, zastávky MHD v blízkosti domu.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu727222
Dispozícia4-izbový
Dostupné od1. 8. 2022
Podlažie1
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha107
VybavenéVybavené
StavNovostavba
Typ budovyTehla

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón
Parkovanie
MHD 3 minúty autom
Lodžia
Výťah

V okolí nehnuteľnosti nájdete

MHDAstronomická
🚶 524 m (6 min)
PoštaBratislava 212
🚘 2,045 m (7 min)
ObchodFresh corner
🚶 486 m (6 min)
BankaTatra banka
🚘 3,317 m (7 min)
ReštauráciaOrlan
🚶 240 m (3 min)
LekáreňPrima
🚶 797 m (10 min)
ŠkolaSúkromná stredná odborná škola
🚶 805 m (10 min)
Materská školaCing
🚶 661 m (8 min)
Športovisko
🚘 2,531 m (6 min)
Ihrisko
🚶 81 m (1 min)

Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.