Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Predaj
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk, 3-izbový, 4-izbový

Zobraziť všetky ponuky

Predaj bytu 3-izbový • 89 m² bez realitkyÚdernícka, Petržalka - Kapitulský Dvor, Bratislavský kraj

Údernícka, Petržalka - Kapitulský Dvor, Bratislavský krajMHD do minúty pešo • Výťah • Parkovanie • Garáž
Cena355 000 €


Ponúkame na predaj 3 izbový byt vo vyhľadávanom vypredanom projekte Matadorka mestská časť Petržalka s prestížnym ocenením EAE za mimoriadne energeticky efektívne budovy v Európe.

Byt má celkovú úžitkovú plochu 88,62m2

Samotný byt 75,17m2 (o 0,95m2 menej ako pôvodný plán vo vstupnej hale) + 2x loggia 10,34m2 a 3,11m2.

Lokalita je patrí k TOP lokalitám Bratislavy najmä pre rýchle napojenie na obchvat, služby, obchody, všetko čo si dokážete predstaviť lepšie miesto na život v Petržalke nie je.

Byt sa nachádza v modernej tehlovej novostavbe v mestskej časti Petržalka v bezprostrednej blízkosti centra mesta. Súčasťou bytového domu je krásne upravený vnútorný park s preliezkami pre deti a možnosťami športového vyžitia sa. Bytový dom disponuje moderným protipožiarnym systémom a 4 rýchlovýťahmi. Byt sa nachádza na 12 poschodí mimoriadne energeticky úspornej budovy, ktorá získala prestížne ocenenie EAE za mimoriadne energeticky efektívne budovy v Európe. Vstup do budovy stráži 24h SBS strážna služba celý objekt je pod kamerami aj garáže.

Krásny slnečný byt s celkovou rozlohou 88,62m2 s 2 lodžiami o celkovej rozlohe 13,45m2 ponúka všetko pre plnohodnotné a kvalitné bývanie s prenádherným výhľadom na hrad, Kamzík, parlament a Nový most. Byt je orientovaný na severovýchod s úžasným výhľadom na scenériu Bratislavy. Byt pozostáva z 3 plnohodnotných a priestranných miestností a to obývačky spojenej s kuchynským kútom. Tu je obrovskou výhodou, že výber samotnej kuchyne je na novom majiteľovi, nakoľko súčasný majiteľ kuchyňu neinštaloval a teda môžete si zvoliť kuchyňu presne podľa svojich predstáv. Priestranná spálňa ma rozlohu viac ako 17m2 umožňuje, aby vás mohlo zobúdzať ranné slnko, nakoľko disponuje oknami na východ a aj sever. Detská izba/pracovňa je samostatná o veľkosti takmer 11,5m2 so samostatným vchodom na druhu lodžiu s výhľadom na celú Petržalku.

Vstupné dvere do bytu sú bezpečnostné a protipožiarne, okná a balkónové dvere sú plastové 5 komorové s tepelno-izolačným dvojsklom so zvýšeným útlmom hluku, parapety vo farbe okenných rámov, laminátové podlahy s podlahovým kúrením ale v lete aj s príjemným podlahovým chladením zabezpečia ideálne prostredie pre život. V byte je napojenie na optickú sieť pre zabezpečenie vysokorýchlostného internetu, TV a tel.

Obrovskou výhodou je že byt má samostatné priestranné WC oddelené od kúpeľne.

V byte je zabezpečovacie zariadenie s možnosťou napojenia na políciu alebo SBS značky AJAX s ovládaním na diaľku prostredníctvom aplikácie

K bytu prislúcha parkovacie státie s výbornou lokalizáciou v parkovacom dome, ktorý je spojený s bytovým domom, a to o celkovej rozlohe a rozlohe na spoločnom priestore o veľkosti 27,56m2. K cene je potrebné pripočítať 20.000 EUR za garážové parkovacie státie.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu721583
Dispozícia3-izbový
StavNovostavba
VlastníctvoOsobné
PENBA - Mimořádně úsporná
VykurovanieÚstredné
Užitná plocha89
Dostupné od8. 6. 2022
Podlažie13
Typ budovyTehla
VekDo 10 rokov
PrevedenieLuxusné

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón
Parkovanie
Garáž
Lodžia
Výťah
MHD 0 minút pešo

V okolí nehnuteľnosti nájdete

MHDŽST Petržalka
\uD83D\uDEB6 42 m (0 min)
PoštaBratislava 52
\uD83D\uDE98 2,330 m (3 min)
ObchodTesco Expres
\uD83D\uDEB6 59 m (1 min)
BankaČSOB
\uD83D\uDEB6 505 m (6 min)
ReštauráciaPizza Pazza
\uD83D\uDEB6 154 m (2 min)
LekáreňLekáreň MOJE LIEKY
\uD83D\uDEB6 10 m (0 min)
ŠkolaStredné odborné učilište strojárske
\uD83D\uDEB6 158 m (2 min)
Materská školaDetské centrum Srdiečko
\uD83D\uDEB6 487 m (6 min)
Športoviskojoy zone
\uD83D\uDEB6 714 m (9 min)
Ihrisko
\uD83D\uDEB6 454 m (5 min)

Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.