Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj domu • 470 m² bez realitkyNerudova, Ružinov - Trnávka, Bratislavský kraj

Nerudova, Ružinov - Trnávka, Bratislavský krajMHD 3 minúty pešo • Parkovanie • Garáž
Cena570 000 €


Ponúkame na predaj veľkoryso riešený Nadštandardný rodinný dom v bratislavskej mestskej časti Trnávka na Nerudovej ul. ktorý je možné nenáročnou prestavbou zmeniť na viacgeneračný rodinný dom so samostatnými vchodmi, prípadne na dom majúci viac bytových jednotiek. Cena domu vychádza z aktuálneho znaleckého posudku, ktorý je kupujúcemu k dispozícii. Rodinný dom je vhodný ako aj na bývanie spojené s podnikaním, tak aj na prenajímanie. Dom bol kolaudovaný v roku 2004. Cena dohodou.

Dom pozostáva z troch poschodí a obytného podkrovia.Je tehlový s keramickými stropmi zaliatymi betónom, strecha je sedlová- škridla Bramac. V dome je alarm, plastové okná, vonkajšie vsadené žalúzie, podlahy v izbách sú laminátové, v kúpelniach a kuchyni je dlažba. Pozemok je oplotený murovaným plotom, dom je zateplený. Je napojený na všetky IS ( voda, kanalizácia, elektrika, plyn). Dominantou obývačky je veľký krb. Vykurovanie je centrálne z kotolne domu, kotol Buderus s vlastnou reguláciou každého podlažia.

Dispozične dom pozostáva z:

1. PP (prízemie) o výmere 152,9 m2: vstupná chodba, sam. toaleta, obývacia miestnosť s kuchyňou s francúzskymi oknami, spálňa, kúpeľňa s vaňou, samostatný sprchový kút, a ďalšie WC. Možnosť vybudovať saunu. Kotolňa s kompletnou výbavou na vykurovanie a prípravu TÚ, garáž pre jedno auto so vstupom z dvoru aj z domu, výstup do záhrady.

1.NP o výmere 147,58m2:vstupná chodba,samostatné WC, samostatný jednoizbový byt (jedna miestnosť kuchyňa a kúpeľňa s toaletou), ďalej 2 izby, priestranná obývacia časť s krbom, prepojená s kuchynskou a jedálenskou časťou so vstupom na terasu a záhradu, drevené schodisko na 2NP s kovaným zábradlím.

2. NP o výmere 118,06 m2: veľká chodba, 4 izby z toho jedna izba je prepojená do podkrovia s kovovým točitým schodiskom so strešným oknom, veľká priestranná kúpeľňa s rohovou vaňou, WC, fran. balkón,

Podkrovie o výmere 51,6 m2 tvorené dvomi veľkými miestnosťami

Lokalita je mimoriadne vyhľadávaná, vďaka kompletnej občianskej vybavenosti a perfektnej dopravnej infraštruktúre.Spľňa všetky atribúty moderného mestského bývania s dôrazom na komfort, bezpečnosť a pokojnú atmosféru. V blízkosti je futbalové ihrisko, škôlka, detské ihriská, multifunkčné športoviská, škola, reštaurácie, obchody, nákupné centrum AVION, IKEA, HORNBACH, blízko výjazd na hlavné cestné ťahy a na diaľnicu.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu710415
DispozíciaOstatné
Dostupné od20. 3. 2022
StavDobrý
Typ budovyTehla
Plocha470
VybavenéNevybavené
Plocha pozemku342
Podlažie1
PENBB

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Terasa
Parkovanie
MHD 4 minúty pešo
Pivnica
Garáž

V okolí nehnuteľnosti nájdete

MHDHanácka
\uD83D\uDEB6 301 m (4 min)
PoštaBratislava 22
\uD83D\uDEB6 311 m (4 min)
ObchodKraj potravín
\uD83D\uDEB6 295 m (4 min)
BankaPoštová Banka
\uD83D\uDE98 1,283 m (5 min)
ReštauráciaGrín
\uD83D\uDEB6 327 m (4 min)
LekáreňLekáreň Family
\uD83D\uDEB6 190 m (2 min)
ŠkolaZákladná škola Vrútocká 58
\uD83D\uDEB6 692 m (8 min)
Materská školaDetské centrum Fairyland
\uD83D\uDEB6 0 m (0 min)
ŠportoviskoTenis Club Trnávka s.r.o.
\uD83D\uDEB6 664 m (8 min)
Ihrisko
\uD83D\uDEB6 176 m (2 min)

Vzdialenosť k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.