Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj bytu 2+1 • 60 m² bez realitkyRustaveliho, Rača - Centrálna Rača, Bratislavský kraj

Rustaveliho, Rača - Centrálna Rača, Bratislavský krajMHD do minúty pešo • Vybavené • Výťah
Cena189 900 €


Ponúkam na predaj priestranný, moderný , slnečný, 2- izbový byt, v novšej stavbe na tichej Rustaveliho ulici v Rači. Byt sa nachádza na 8 poschodí z 10 v časti s novými modernými bytovými domami, v okolí je dostatok zelene, park aj detské ihriská. Bytový dom bol uvedený do užívania v roku 2014 má nákladný aj osobný výťah a jeho celková výmera spolu s príslušenstvom je 60,43 m2.

Byt pozostáva z dvoch obytných miestností - obývacia izba s kuchyňou, spálňa a z príslušenstva - predsieň, kúpeľňa, samostatné WC, k príslušenstvu bytu prislúcha aj veľká loggia.

Kúrenie je zabezpečené prostredníctvom ústredného kúrenia, všetky spotrebiče v byte sú elektrické. Byt má nízke mesačné režijné náklady 110,00 eur mesačne. V byte je funkčné pripojenie na internet a TV.

Podlahy sú laminátové v obývačke a spálni a keramická dlažba v kuchyni, predsieni, kúpeľni a WC, okná plastové s izolačným 3-sklom.Garážové státia sú vyhradené a k predmetnému bytu parkovacie miesto neprislúcha. Verejné prístupné parkovacie miesta sa nachádzajú v blízkom okolí bytového domu a je ich dostatok.

V okolí bytu sa nachádza kompletná infraštruktúra - 7 štátnych materských škôl, súkromné materské školy, 2 základné školy, gymnázium, pošta, 3 banky, bankomaty, zdravotné stredisko, zubná ambulancia, veterinárna ambulancia, 3 lekárne, potraviny Billa, Kaufland, Samoška farmárske potraviny, kaderníctvo, kozmetika, manikúra, pedikúra, reštaurácie, kaviarne, fitnescentrum a nákupné centrum Stop Shop so širokou škálou obchodných prevádzok v blízkosti.

Lokalita je vhodná na vychádzky, turistiku, šport. V blízkosti sa nachádzajú lesy Malých Karpát, vinohrady, amfiteáter aj letné kúpalisko v Rači, kúpalisko v Krasňanoch, množstvo cyklotrás....

Lokalita má výbornú dostupnosť v rámci mesta prostredníctvom MHD, zastávka autobusu a električky sa nachádzajú cca 2 minúty peši od bytu.

Byt je kúpou ihneď voľný k nasťahovaniu, ideálny pre pár aj mladú rodinku.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu673139
Dispozícia2+1
Dostupné od20. 7. 2021
Podlažie8
Typ budovyPanel
VykurovanieVzdialené
Užitná plocha60
VybavenéVybavené
StavNovostavba
VlastníctvoOsobné
PENBA - Mimořádně úsporná
PrevedenieŠtandardné

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Lodžia
MHD 0 minút pešo
Výťah

V okolí nehnuteľnosti nájdete

MHDTbiliská
\uD83D\uDEB6 21 m (0 min)
PoštaBratislava 35
\uD83D\uDEB6 715 m (9 min)
Obchod
\uD83D\uDEB6 104 m (1 min)
BankaSlovenská sporiteľňa
\uD83D\uDEB6 539 m (6 min)
ReštauráciaElephant Diner
\uD83D\uDEB6 450 m (5 min)
Lekáreň
\uD83D\uDEB6 103 m (1 min)
ŠkolaZákladná škola Tbiliská
\uD83D\uDEB6 167 m (2 min)
Materská školaMaterská škola Gelnická
\uD83D\uDEB6 470 m (6 min)
Športovisko
\uD83D\uDEB6 367 m (4 min)
IhriskoŠportové ihrisko Tbiliská
\uD83D\uDEB6 642 m (8 min)

Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.