Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Prenájom bytu 3+1 • 86 m² bez realitkyGrösslingová, Bratislava - mestská časť Staré Mesto - Oblasť Dunajská, Bratislavský kraj

Grösslingová, Bratislava - mestská časť Staré Mesto - Oblasť Dunajská, Bratislavský krajMHD 3 minúty pešo • Výťah
Mesačné nájomné850 €

+ Poplatky za služby200 €
+ Vratná kaucia1 050 €


3- izbový byt sa nachádza na 5. poschodí 6-poschodového bytového domu v úplnom centre mesta na Grösslingovej ulici. Obývačka s balkónom a spálňa sú orientované do tichého oploteného dvora s upravenou zeleňou, ktorý je k dispozícii len obyvateľom domu. Byt prešiel kompletnou, no citlivou rekonštrukciou so zachovaním a obnovením pôvodných architektonických prvkov. Je vybavený pôvodnými drevenými parketami, kompletne zrenovovanými drevenými oknami s izolačnými sklami a pôvodnými vstavanými skriňami.

Zo vstupnej predsiene je prístup do kuchyne so špajzou a zasklenou lodžiou, do obývačky, dvoch spální, kúpeľne so sprchovým kútom a do samostatného WC s umývadlom a bidetovou sprchou. V byte je prípojka káblovej televízie a internetu.

Byt je čiastočne zariadený, no v prípade potreby môže byť prenajatý aj nezariadený. Parkovať je možné pred domom alebo vo dvore na miestach vyhradených pre obyvateľov domu. V blízkosti sa nachádza obchodné centrum Eurovea, reštaurácie, kaviarne a mnoho obchodov.

The 3-room apartment is located on the 5th floor (out of 6 floors) of an apartment building in the very city center on Grösslingova Street. The living room with balcony and bedroom are oriented to a quiet fenced yard with landscaped greenery, which is available only to residents of the house. The apartment has undergone a complete but sensitive reconstruction with restoration of the original architectural elements. It features original wooden floors, completely renovated wooden windows with insulating glass and original built-in wardrobes.

From the entrance hall there is access to the kitchen with a small storage room and loggia, living room, two bedrooms, bathroom with shower and a separate toilet with sink and bidet shower. The apartment has a cable TV and internet connection.

The apartment is partially furnished, but if necessary, it can be rented as unfurnished. It is possible to park in front of the house or in the yard in places reserved for residents of the house. The Eurovea shopping center, restaurants, cafés and many shops are nearby. The landlord speaks English and German.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu627246
Dispozícia3+1
StavVeľmi dobrý
VlastníctvoOsobné
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha86
Dostupné od21. 9. 2020
Podlažie5
Typ budovyTehla

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón
MHD 3 minúty pešo
Výťah

V okolí nehnuteľnosti nájdete

MHDŠafárikovo nám., UK
\uD83D\uDEB6 282 m (3 min)
PoštaBratislava 1
\uD83D\uDEB6 609 m (7 min)
ObchodObchodná pasáž Luxor
\uD83D\uDEB6 132 m (2 min)
BankaEximbank SR
\uD83D\uDEB6 172 m (2 min)
ReštauráciaPizzeria Sole Mio
\uD83D\uDEB6 133 m (2 min)
LekáreňBylinka
\uD83D\uDEB6 117 m (1 min)
ŠkolaGymnázium Grösslingová 18
\uD83D\uDEB6 77 m (1 min)
Materská školaSúkromná športová škôlka s angličtinou a nemčinou ROZPRÁVKOVO
\uD83D\uDEB6 234 m (3 min)
ŠportoviskoFanatiX Squash & Fitness Center
\uD83D\uDEB6 415 m (5 min)
Ihrisko
\uD83D\uDEB6 130 m (2 min)

Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.