Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj bytu 2+1 • 60 m² bez realitkyŽltá, Petržalka - Lúky, Bratislavský kraj

Žltá, Petržalka - Lúky, Bratislavský krajVýťah • Garáž
Cena165 000 €


Ponúkam na predaj 2 izbový byt v 2,5 ročnej novostavbe na Žltej ulici v Bratislave-Petržalke (projekt Slnečnice - viladomy). Nachádza sa na 5.poschodí v 5 poschodovom tehlovom zateplenom dome. Plocha bytu je 50m2 plus terasy 10 m2. K bytu prislúcha tiež pivničná kobka pri 2,71 m2. K bytu je možné dokúpiť aj garážové státie v suteréne budovy za 15.000 EUR.

Byt pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývacej izby spojenej s kuchynským kútom, odkiaľ je východ na terasu, spálne so vstavanou skriňou, odkiaľ je tiež vstup na terasu, kúpeľne spojenej wc.

Okrem vstavanej skrine v spálni je vstavaná skriňa aj na chodbe.

Kuchynská linka je robená na mieru, vybavená vstavanými spotrebičmi: chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, indukčná varná doska, umývačka riadu. Súčasťou kuchynskej linky je aj jedálenský stôl.

V obývačke je moderná obývacia stena s pracovným kútom robené na mieru.

Spálňa je okrem vstavanej skrine vybavená manželskou posteľou. Zároveň sa v nej, rovnako ako v obývačke, nachádzajú zásuvky na zapojenie TV a internetu. Interiérové priečky sú z akustickej tehly.

V spálni ako aj v obývačke sa nachádzajú veľké francúzske okná, ktoré sú vybavené elektrickými exteriérovým hliníkovými žalúziami.

V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, wc (zavesené - geberit) a práčka. Všetky skrinky v kúpeľni sú rovnako robené na mieru.

Na chodbe a v izbách je nadštandardná plávajúca podlaha a v kúpeľni dlažba. Sprchový kút je obložený mozaikovým obkladom.

Mesačné náklady sú cca 120€ na 2 osoby + elektrina a TV.

Byt je orientovaný na západ.

Dom sa nachádza na konci Petržalky v rámci projektu Slnečnice - viladomy, ktoré sú toho času prepojené so zónou Slnečnice mesto. Bytový dom je posledným v rade (najbližšie k hrádzi - najďalej od hlavnej cesty). Občianska vybavenosť sa tejto časti dynamicky rozvíja v zóne viladomy sa nachádzajú malé potraviny, jasle, škôlka, množstvo detských ihrísk, kaderníctvo, reštaurácia, lekáreň zubár. V zóne mesto, ktorá je so zónou viladomy spojená chodníkom sa nachádza foodcourt, billa, lekáreň, elektro, detský svet, a množstvo ďalších prevádzok. Byt sa nachádza v bezprostrednej blízkosti lužných lesov a petržalskej hrádze, ktorá ponúka množstvo športových aktivít. V blízkosti bytu (5 min. pešo) sa nachádza mhd zastávka s výborným spojením do mesta (11 min. pod Nový Most s možnosťou prestupu pri Auparku).

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu600955
Dispozícia2+1
StavNovostavba
VlastníctvoOsobné
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha60
Dostupné od15. 5. 2020
Podlažie5
Typ budovyTehla

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Terasa
Garáž
Výťah

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.