Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Prenájom bytu 2+1 • 57 m² bez realitkyKováčska, Šamorín - Šamorín, Trnavský kraj

Kováčska, Šamorín - Šamorín, Trnavský kraj
Mesačné nájomné550 €

+ Poplatky za služby550 €
+ Vratná kaucia600 €


Ponúkam na prenájom dvojizbový byt, príjemný a tichý v dobrej lokalite na prvom poschodí, v Šamoríne blízko synagógy (57m2). Byt má podlahové kúrenie, klimatizáciu, vstavaný nábytok, balkón, a dvor o ktorý sa delí s troma susedmi. Je tam veľká kúpeľňa, separé záchod z predsiene. 5 minút pešo do stredu mesta, obchodov - Tesko, a 7 minút autom na železničnú stanicu Kvetoslavov. Cena je 550 euro mesačne, čo zahŕňa všetky výdavky - internet, TV, elektrina a parkovné.

Offering to rent a very nice two-room Apartment on the first floor in a quiet building in Samorin near to the Synagogue. Floor area 57m2. The apartment has underfloor heating, air conditioning, a lot of built-in storage, a balcony, and a shared backyard with the other three neighbours. It has a large bathroom and a separate toilet off the entrance hall. Just 5 minutes walk to the centre of Samorin or Tesco and a 5-minute drive to the Kvetoslavov train station carpark. 550 euros monthly including all costs – internet, TV, energy, and parking.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu599440
Dispozícia2+1
StavVeľmi dobrý
VlastníctvoOsobné
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha57
Dostupné od18. 3. 2020
Podlažie1
Typ budovyTehla

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.