Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj domu 5+1 • 220 m² bez realitkyKláštorná, Lučenec - Opatová, Banskobystrický kraj

Kláštorná, Lučenec - Opatová, Banskobystrický krajGaráž
Cena125 000 €


Predám rodinný dom v radovej zástavbe na ulici Kláštornej v Lučenci Opatovej.Dom pozostáva zo suterénu kde sa nachádza garáž, sklad,práčovňa a kotolňa. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, obývačka s krásnym funkčným krbom,pracovňa,kuchyňa so vstupom na zastrešenú terasu a kuchynskou linkou na mieru, ktorej súčasťou je aj murovaná komora. Na poschodí domu sa nachádzajú tri obytné miestnosti /spálňa, detská izba a hosťovská izba/ z dvoch izieb je vstup na veľký balkón. Veľká kúpelňa s rohovou vaňou a samostatné wc. Ženy ocenia priestranný murovaný šatník, ktorý sa nachádza hneď vedľa spálne. Strecha domu je nová.V celom dome je plynové kúrenie s novým kotlom a veľkým boilerom. Podlahy sú drevené s keramikou.Záhrada za domom o výmere 400 m2 je upravená s dreveným altánkom s grilom a ohnisko s paletovým sedením.

Celá nehnuteľnosť prešla rekonštrukciou a je ihneď obývateľný.Veľmi dobrá lokalita tichá ulica a úžasný susedia také rodinné ničím a nikím nerušené bývanie.

Na cene sa vieme dohodnúť orientačná cena rodinného domu je 125000€

Predávame súrne z rodinných dôvodov

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu594880
Dispozícia5+1
Plocha pozemku400
Typ budovyPanel
Užitná plocha220
Dostupné od1. 4. 2020
StavVeľmi dobrý
PENBA - Mimořádně úsporná

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón
Garáž
Terasa

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.