Inzerát už nie je v ponuke

Predaj bytu 3+1 • 72 m² bez realitky

Bulíkova, Petržalka - Háje, Bratislavský krajMHD 1 minúta pešo • Čiastočne vybavené • Výťah • Balkón

Cena165 000 €


3-izb byt na začiatku Petržalky Ovsiste Bulikova ulica v blizkosti Ekonomickej univerzity a polikliniky Sustekova. Byt je po vacsej rekonštrukcii. Nachádza sa na Bulikovej v kompletne zrekonštruovanom bytovom dome (strecha, zateplenie, vchodové brány, spoločné priestory). Najobľúbenejší pôdorys so samostatnými izbami a ideálna poloha v rámci bytového domu s dvojstrannou orientáciou. Vhodnou investíciou je vďaka vynikajúcej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou a Ekonomickej univerzite ktorá sa nachádza v tesnej blizkosti ako aj blizkosť sportovisk, oddychu ale aj nakupnych možností. Aj ako investicny byt.

POPIS BYT : Byt sa nachádza na 2p. v 8p. bytovom dome. Byt poskytuje bezbariérový prístup. Samozrejmosťou je optické pripojenie k internetu a TV Orange, Telekom, Antik a UPC. Orientácia bytu je dvojstranná a to sever/juh. Juh obyvacka a kuchyna, sever spalna a detska izba. Byt má plavajucu podlahu v celom byte, kuchyna a vstupna hala dlažbu. V spalni sa nachadza rolldorova skrina. Okna su plastové doplnene plastovymi žaluziami. Z kuchyne je vstup do lodzie. Kurenie je vyregulovane s meracmi tepla a termostatickymi ventilmi. Byt je mimoriadne vzdušný a svetlý s minimalnymi nakladmi na kurenie.

POPIS DOM : Bytový dom prešiel rekonštrukciou, je kompletne zateplený - jedná sa o čistý a udržiavaný vchod. Spolu s bytom sa predáva aj podiel na pozemku pod bytovým domom.

MESAČNÉ NÁKLADY : Zálohový predpis - poplatok správcovi je 136 EUR / mesiac / 2 osoby

LOKALITA : Vyhľadávaná a najlepšia lokalita v rámci Petržalky (začiatok Petržalky) s vynikajúcou dostupnosťou k električkovej zastávke poskytuje absolútny komfort a kompletnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti. Neďaleké Chorvátske rameno aj Dunaj dotvárajú príjemnú atmosféru v okolí. Lokalita má v budúcnosti veľký potenciál sa ďalej zveľaďovať a je pešej dostupnosti Eurovea alebo Aupark.

OBČIANSKA VYBAVENOSŤ : Okolie poskytuje nadštandardnú občiansku vybavenosť. Školy a škôľky sú v tesnej blízkosti. Výhodou je aj neďaleké napojenie na obchat, čo zabezpečuje vynikajúcu dostupnosť v rámci celej Bratislavy a okolia. Zdravotne stredisko, LIDL, Tesco, pošta, zdravotne stredisko, banky, kaviarne a restauracie.

DISPOZÍCIA : Byt poskytuje tri samostatné izby a kuchyňu ktoré prepajá široká hala a chodba. V byte je dostatok priestoru aj pre ďaľšiu vstavanú skriňu.

Plocha byt interiér : 70m2 plus 2m lodzia a pivnica.

CENA: 165 000 EUR

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu594095
Dispozícia3+1
Dostupné od1. 1. 1970
VlastníctvoOsobné
PENBC
VykurovanieVzdialené
PrevedenieŠtandardné
Plocha72
VybavenéČiastočne
StavVeľmi dobrý
Typ budovyPanel
Vek10 - 30 rokov
RekonštrukciaKompletné

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón
MHD 2 minúty pešo
Výťah
UPCAdvertisement

V okolí nehnuteľnosti nájdete