Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Prenájom
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobraziť všetky ponuky

Prenájom bytu 3+1 • 117 m² bez realitkyBlumentálska, Bratislava - mestská časť Staré Mesto - Oblasť Obchodná, Bratislavský kraj

Blumentálska, Bratislava - mestská časť Staré Mesto - Oblasť Obchodná, Bratislavský krajVýťah
Mesačné nájomné950 €

+ Poplatky za služby150 €
+ Vratná kaucia950 €


Zariadený 3 izb. byt na 2. podlaží v dome z 30tych rokov, s výťahom. Dom má malý dvor.

Rozloha bytu je 105m2 + príjemná veľká loggia 12m2. K bytu ďalej prináleží pivnica nachádzajúca sa v suteréne.

Byt sa nachádza v časti Staré mesto na krásnej Blumentálskej ulici v Starom meste, pri Americkom námestí. Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť (služby, obchody, školy…). V bezprostrednej pešej dostupnosti sú vyhľadávané kaviarne a reštaurácie, Medická záhrada a rozne vysoké školy.

Byt má 3 veľké izby, ( ca 25m2 na izbu). Ďalej má samostatnú kuchyňu, kúpeľňu s vaňou, samostatné WC a priestrannú vstupnú chodbu.

Izby sú priestranné a svetlé, s vysokými stropmi a drevenými parketami. V spálňach šatník, dvojposteľ a písací stol. V obývačke obývačkový nabytok, rozkladacia sedačka a TV. Kuchyňa je zariadená jedálenským sedením a kuchynskou linkou vrátane sklokeramickej dosky, chladničky, práčky, umývačky riadu a mikrovlnnej rúry.

Parkovanie na ulici na rezidenčnú kartu alebo v prípade záujmu je k dispozícii na prenájom súkromné parkovacie miesto.

Byt je vhodný pre rodinu, dva páry alebo trojicu kamarátov.

Cena prenájmu: 950 Eur

+ poplatky (voda, elektrina, internet): 150 Eur za 3 osoby, 200 Eur za 4 osoby

K dispozícii od 1. Februára 2020

Furnished 3-room apartment on the 2nd floor in a nice house of apartments, with an elevator. The house has a small yard. Size of the apartment is 105m2 + nice large loggia 12m2. The apartment also has a storage room located in the basement.

The apartment is located on the beautiful Blumentalska Street in the Old Town of Bratislava and the location offers complete public amenities (shops, services, schools...). In the immediate pedestrian distance you can find popular cafes and restaurants, the Medic Garden and many faculties (Medical, Pedagogical, Architecture, Civil Engineering, Mechanical Engineering, Chemical Technology).

The apartment has 3 large rooms (ca 25m2 each). It has a separate kitchen, bathroom with bathtub, separate WC and a spacious entrance corridor. The rooms are spacious and light, with high ceilings and wooden parquet.

Bedrooms are furnished by wardrobe, double bed and a table. Living room has a furniture sofa bed and TV. The kitchen is furnished with dining seating and is fully equipped, including a glass-ceramic hob, fridge, washing machine, dishwasher and microwave.

Parking on the street with the residence card or in case of interest there is a possibility to rent a private parking place.

The apartment is suitable for family, two couples or threesome mates.

Rent Price: 950 Eur

+ fees (water, electricity, internet): 150 Eur for 3 persons, 200 Eur for 4 persons

Available from 1st February 2020.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu590093
Dispozícia3+1
StavVeľmi dobrý
VlastníctvoOsobné
PENBC
Plocha117
Dostupné od1. 2. 2020
Podlažie2
Typ budovyTehla

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Terasa
Výťah

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.