Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj bytu 2+1 • 62 m² bez realitkyKošická, Ružinov - Nivy, Bratislavský kraj

Košická, Ružinov - Nivy, Bratislavský krajČiastočne vybavené
Cena185 000 €


Ponúkam na predaj kompletne zrekonštruovaný 2 izbový byt na Košickej ulici v Ružinove. Byt je o výmere 56m2 a nachádza sa na 3. poschodí zo 4 bytového domu bez výťahu. K bytu prislúcha balkón orientovaný do vnútrobloku (o výmere cca 2m2) a loggia orientovaná na Košickú ulicu o výmere cca 4m2.

Byt pozostáva zo vstupnej chodby kde sa nachádza rolldor, obývačky spojenej s kuchyňou (vstup na balkón), kúpeľne, samostatného WC a spálne (vstup na loggiu). Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou vrátane rozvodov. V byte sa nachádza zrenovovaná pôvodná drevená podlaha - v kuchyni je nová drevená podlaha v rovnakom štýle ako vo zvyšnej časti bytu, kvalitné vstavané spotrebiče - umývačka riadu, vstavaná elektrická rúra, plynový sporák, digestor (vyvedený von), vstavaná chladnička s mrazničkou. V spálni sa nachádzajú elektricke exteriérové žalúzie.

Momentálne na bytovom dome prebieha rekonštrukcia - zateplenie. Parkovanie je možné vo vnútrobloku - do budúcna by mal byť vnútroblok uzavretý aby parkovacie miesta mohli využívať iba obyvatelia domu.

V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť - zastávka MHD, potraviny Tesco Express, trhovisko Miletičova, lekáreň, banky, reštaurácie, kaviarne.

Mesačné náklady sú vo výške 140€/mesiac.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu586528
Dispozícia2+1
Dostupné od1. 1. 2020
Podlažie3
Typ budovyTehla
VykurovanieVzdialené
PrevedenieŠtandardné
Užitná plocha62
VybavenéČiastočne
StavVeľmi dobrý
VlastníctvoOsobné
PENBA - Mimořádně úsporná
RekonštrukciaKompletné

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón
Terasa

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.