Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj bytu 3+1 • 99 m² bez realitkyŽilina - Žilina, Žilinský kraj

Žilina - Žilina, Žilinský krajVýťah
Cena173 113 €


JS REALIS Vám ponúka na predaj veľký, slnečný, 3 izbový byt priamo v centre mesta Žilina. Byt sa nachádza na 3. z 3 poschodí, je nadstavbou na pôvodnú historickú budovu.

V tomto objekte je vybudovaný nový, moderný výťah. Byt s rozlohou 98,64 m2 má drevené eurookná, murované priečky, kvalitne zhotovené stierky so sieťkami, vymaľované steny, podlahové kúrenie, klimatizáciu, bezpečnostné dvere, alarm, dve kúpelne, samostatné wc, kompletne nové rozvody elektriny, vody, kúrenia a plynu. Byt má samostatný kotol a pivnicu o rozlohe 10 m2. Vonkajšie parkovacie miesto je k dispozícii na prenájom. Byt je právoplatne skolaudovaný.

Najväčšiou výhodou je poloha priamo v centre mesta, 50 metrov od Mariánskeho námestia. Exkluzivita čistých, novovybudovaných priestorov v historickom srdci mesta poskytujú bezkonkurenčnú možnosť založenia si ideálneho bývania.

Po dohode a cenovej kalkulácii je možné byt dokončiť tzv. na kľúč.

Dohoda na cene možná.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu583980
Dispozícia3+1
Dostupné od19. 11. 2019
Podlažie3
Typ budovyTehla
Plocha99
VybavenéNevybavené
StavNovostavba
VlastníctvoOsobné
PENBA

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Výťah

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.