Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj bytu 3+1 • 79 m² bez realitkyŽilina - Žilina, Žilinský kraj

Žilina - Žilina, Žilinský krajVýťah
Cena149 035 €


JS REALIS Vám ponúka na predaj slnečný, 3 izbový byt priamo v centre mesta Žilina. Byt sa nachádza na 2. z 3 poschodí, je nadstavbou na pôvodnú historickú budovu.

V tomto objekte je vybudovaný nový, moderný výťah. Byt s rozlohou 78,63 m2 má drevené eurookná, murované priečky, kvalitne zhotovené stierky so sieťkami, vymaľované steny podlahové kúrenie, bezpečnostné dvere, alarm, klimatizáciu, kúpeľňu, samostatné wc, kompletne nové rozvody elektriny, vody, kúrenia a plynu. K bytu prislúcha samostantný kotol a pivnica o rozlohe 10 m2. Vonkajšie parkovacie miesto je k dispozícii na prenájom. Byt je právoplatne skolaudovaný.

Najväčšiou výhodou je poloha priamo v centre mesta, 50 metrov od Mariánskeho námestia. Exkluzivita čistých, novovybudovaných priestorov v historickom srdci mesta poskytujú bezkonkurenčnú možnosť založenia si ideálneho bývania.

Po dohode a cenovej kalkulácii je možné byt dokončiť tzv. na kľúč.

Dohoda na cene možná.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu583969
Dispozícia3+1
Dostupné od19. 11. 2019
Podlažie2
Typ budovyTehla
Plocha79
VybavenéNevybavené
StavNovostavba
VlastníctvoOsobné
PENBA

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Výťah

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.