Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj pozemku • 897 m² bez realitkyBojnická, Rača - Žabí majer, Bratislavský kraj

Bojnická, Rača - Žabí majer, Bratislavský kraj
Cena60 000 €


Pozemok (3 parcely) využívaný ako záhrada, situovaný na ulici Bojnická (na druhej strane cesty oproti vjazdu do objektov Bojnická 18, v smere jazdy za vchodom Bojnická 18 po pravej strane asi 20 m malé parkovisko, oproti od malého parkoviska vchod do záhrad). Prístup do záhrady z ulice Bojnická chodníkom 20 m. K poslednej záhrade zo strany od trate možnosť predĺžiť jestvujúcu prístupovú cestu vedúcu z Bojnickej ulice poza záhrady, predĺženie cca 20 m pre prípadný individuálny príjazd alebo dovoz-odvoz materiálu. Dve elektrické prípojky. Voda narážaná studňa, v poslednej záhrade od trate uložené ukončenie vodovodného rozvodu. Kanalizácia vedie cez prvé záhrady pozdĺž cesty Bojnická. Plynové rozvody neboli do záhrad inštalované. Cena dohodou.

V súčasnosti v ponuke na predaj aj prvá záhrada s priamym prístupom z Bojnickej ako samostatný predaj, čo by znamenalo k užívaniu celý súvislý pás 4-roch parciel s priamym prístupom z cesty Bojnická, t.j. od prvej parcely až po štvrtú parcelu vzadu pri trati. (Poznámka: informácia. zverejnená s výslovným súhlasom predávajúceho prvej parcely, ide o samostatný predaj, aktuálny stav ponuky na predaj uvedenej parcely prvej od cesty Bojnická je si potrebné overiť u predávajúceho alebo u inzerenta tohto inzerátu.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu579846
VybavenéNevybavené
Typ pozemkuZáhrada
Plocha 897
Dostupné od21. 10. 2019

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.