Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj bytu 4+1 • 83 m² bez realitkyMierová, Ružinov - Prievoz, Bratislavský kraj

Mierová, Ružinov - Prievoz, Bratislavský kraj
Cena209 000 €


Najkrajší 4-izbový byt na Mierovej ulici, Ružinov - výborná poloha, krásny výhľad, kompletná rekonštrukcia!

Ponúkame na predaj tichý 4-izbový byt na Mierovej ulici, Bratislava III - Ružinov, o výmere 82,82 m2 (z toho 1,71 m2 balkón + pivnica), plus podiel na spoločných priestoroch a pozemku, poschodie 8/8 panelového bytového domu s dvoma VÝŤAHMI. K bytu prislúcha aj spoločná predsieň o výmere cca.10 m2 zdieľaná 3 bytmi.

Byt má výborné dispozičné riešenie – obývacia izba je spojená s kuchyňou do veľkého obývacieho priestoru, veľká kúpeľňa so samostatným WC, chodbu s priestrannou vstavanou skriňou, samostatnou izbou (pracovňa, detská izba), detskou izbou, spálne, z ktorej je vstup na väčšiu lodžiu. Do bytu sa vstupuje zo spoločnej predsiene. Bytový dom je zateplený, má dva vstupy na čip a bezbariérový prístup.

Byt je komplexne ZREKONŠTRUOVANÝ: moderne zariadená kúpeľňa a WC s travertínovým obkladom, plastové okná, žalúzie, nové interiérové dvere, bezpečnostné vstupné dvere, plávajúce podlahy a dlažba, vstavaná skriňa v chodbe, vstavaná skriňa v spálni, nová kuchynská linka s LED podsvietením, vstavanou elektrickou varnou doskou a rúrou, nové rozvody elektroinštalácie, vody a ZTI.

Byt je vo výbornej štvrti, vedľa obchodného-obytného centra Perla Ružinova, v blízkom okolí nájdete kompletnú občiansku vybavenosť od obchodov, služieb, reštaurácií, cez školy, škôlky, zastávky MHD pre komfortné napojenie priamo do centra mesta.

Byt je kúpou voľný ihneď a je možné využiť hypotekárny úver.

Cena: 209.000 EUR. Aj na HÚ. Info na: 0917 934314 alebo 0905 736523

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu579748
Dispozícia4+1
Dostupné od21. 10. 2019
Podlažie8
Typ budovyPanel
Plocha83
VybavenéNevybavené
StavVeľmi dobrý
VlastníctvoOsobné
PENBB

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.