Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj bytu 3+1 • 68 m² bez realitkyRumančeková, Ružinov - Trávniky, Bratislavský kraj

Rumančeková, Ružinov - Trávniky, Bratislavský krajČiastočne vybavené • Výťah
Cena185 000 €


Ponúkame na predaj prerobený 3-izbový byt na Rumančekovej ulici v Ružinove. Byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome na 6. poschodí, v tichej lokalite, orientovaný do dvora a obklopený zeleňou. Bytový dom má výťah, vstup do domu je na čip. Celková rozloha bytu predstavuje 73,96 m2 vrátane lodžie, balkónu a pivnice. K bytu prislúcha pivnica v suteréne domu.

Byt má jedinečný výhľad. Obývačka, jedna spálňa a kuchyňa sú orientované na karpaty a televíznu vežu kamzík.V byte sú plastové okná, murované jadro, nové laminátové podlahy značky Egger, bezpečnostné dvere, kvalitné zárubne a dvere v celom byte, klimatizácia v oboch spálniach a obývačke.

Byt je čiastočne zariadený. V chodbe je namontovaný vstavaný roldor, v jednej spálni je stôl, posteľ spolu s matracom, veľká samostatne stojaca skriňa a na stene je TV. Nábytok v spálni je od kvalitného slovenského výrobcu - Drevona. V kuchyni je nová rúra na pečenie, chladnička a plynový sporák.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby na ktorú sa napája kúpelňa a WC prostredníctvom posuvných dverí. Z chodby sa prechádza do obývačky. Z nej potom na jednej strane do kuchyne s balkónom. Na druhej strane do malej predsiene (využiteľná ako šatník) ktorá vedie k ďalším dvom spálniam. Väčšia spálňa má prístup na logiu. Bližšie informácie nájdete v priloženom pôdoryse.

Ponúkaná nehnuteľnosť na Rumančekovej ulici v Bratislave sa nachádza v najlepšej mestskej časti a zabezpečí novému majiteľovi dokonalú dostupnosť k bohatej občianskej vybavenosti, OC Retro, nemocnica s poliklinikou, športoviská, jazero, ihriská, základná škola, stredné školy, a napojenie na všetky dopravné uzly hlavného mesta.

Byt je bez tiarch a kúpou voľný. Byt je tiež vhodný ako investičná nehnuteľnosť na prenájom.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu578540
Dispozícia3+1
Dostupné od14. 10. 2019
Podlažie6
Typ budovyPanel
Plocha68
VybavenéČiastočne
StavVeľmi dobrý
VlastníctvoOsobné
PENBB

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón
Výťah

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.