Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj domu 6+1 • 119 m² bez realitkyPivovar, Gajary - Gajary, Bratislavský kraj

Pivovar, Gajary - Gajary, Bratislavský krajGaráž
Cena158 000 €


Predávam poschodový rodinný dom s dvoma bytovými jednotkami. Môže slúžiť ako dvojgeneračný alebo ako dva samostatné byty. Obytná plocha každého bytu je 119 m2. Dom je napojený na všetky inžinierske siete (mestská voda, kanalizácia, elektrina, plyn) a má aj vlastnú studňu. V roku 2010 bola realizovaná rozsiahla rekonštrukcia z čoho vznikli dve bytové jednotky. Každá bytová jednotka má svoj vlastný vchod a merače energií. Rekonštruovala sa strecha, zateplenie a fasáda z 2 strán domu, kúrenie a radiátory, okná a dvere, vnútorné omietky, kúpeľne. Prízemná bytová jednotka má predchodbu, chodbu, špajzu, kúpeľnú (rohová vaňa a sprchový kút), samostatné WC, 2 izby, obývačku, kuchyňu s východom na terasu. Poschodie tvorí predchodba, chodba, tech.miestnosť, kúpeľňa (rohová vaňa a sprchový kút), samostatné WC, 2 izby, obývačka s balkónom, kuchyňa (nová kuchynská linka s umývačkou riadu). Dvor má rozlohu 220 m2 , na ktorom sa nachádza hospodárska budova s povalou. Je zložená zo 4 samostatných priestorov - dielňa, sklad, garáž, letná kuchynka. Da sa upraviť na ďalší samostatný obytný priestor.

Gajary ležia cca. 10 km od okresného mesta Malacky a cca. 40 km od Bratislavy v blízkosti rieky Morava. V dedine je kompletná občianska vybavenosť: lekár, lekáreň, škôlka, škola, obchody, ihriská. Okolie obce poskytuje rôzne rekreačné a športové využitie, možnosť rybolovu, hubárčenia. Nachádzajú sa tu cykloturistické cesty a chodníky.

Cena nehnuteľnosti je 158.000,-eur. Zľava po dohode možná.

Kontakt: 0904 883 670

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu578253
Dispozícia6+1
Dostupné od11. 10. 2019
StavVeľmi dobrý
PENBB
Plocha119
VybavenéNevybavené
Plocha pozemku440
Typ budovyTehla

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón
Garáž
Terasa

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.