Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj pozemku • 412 m² bez realitkyŠamorín - Šamorín, Trnavský kraj

Šamorín - Šamorín, Trnavský kraj
Cena68 000 €


KÚPA NEHNUTEĽNOSTI JE ŽIVOTNÁ INVESTÍCIA - VÝBER SPRÁVNEJ LOKALITY JE ROZHODUJÚCI NIELEN PRE VÁŠ KOMFORT BÝVANIA, ALE AJ PRE ZHODNOTENIE VAŠEJ INVESTÍCIE !

! EXKLUZÍVNE PRIAMO OD MAJITEĽA !

Predám nádherný, veľmi lukratívny a ojedinelý stavebný pozemok o veľkosti 412 m2 priamo v meste Šamorín - neďaleko centra, plus veľký podiel v prístupovej komunikácii/vozovke s výjazdom na dve strany v súkromnej a kľudnej ulici. Pozemok sa nachádza 600m od úplného centra mesta a 350m od X-BIONIC SPHERE. Rozmery pozemku sú: 18,20m x 22,65m. Koeficient zastavanosti je 30%, t.j. 123,60 m2. Možné postaviť aj poschodový dom. Mesto Šamorín disponuje výbornou občianskou vybavenosťou /škôlky, školy - základné, stredné, poliklinika, odborní lekári, kostoly, služby - obchody LIDL, KAUFLAND, BILLA, TESCO, COOP JEDNOTA, banky: TATRA, VÚB, PRIMA, OTP, UniCredit, SLOVENSKÁ SPORITEĹŇA, ČSOB, rôzne ďalšie obchody, pošty, hotely, reštaurácie, kaviarne, atď.../ Veľmi dobré autobusové spoje na smery: BA, SC, DS.

Možnosť bohatého kultúrneho a športového vyžitia - kultúrny dom, tenisové kurty, futbalové ihrisko, park POMLÉ, kiná, hrádza s cyklotrasou pri Dunaji, výletné plavby loďou - KORMORÁN, luxusný komplex X-BIONIC SPHERE a iné...

Vďaka prístupu k R7 a spusteniu Dunajbusu v roku 2019 ste v centre Bratislavy za pár minút.

Pozemok je celý oplotený, udržiavaný, úplne rovinatý, s elektrickou prípojkou, novým elek. rozvádzačom, optickým káblom a studňou. Pri pozemku je vzdušné vedenie Telekom-u.

NIE SOM RK! Som priamo majiteľ pozemku. PROSÍM RK, ABY MA NEKONTAKTOVALI!

CENA:

1. Navrhovaná: 78.000€

2. Dohodou: 73.000€

3. Špeciálna (časovo obmedzená): 68.000€

Mesto Šamorín = super bývanie pre každého. Žiadne Kráľovianky, Bučuháza, Hamuliakovo, Kalinkovo, Rovinka, Dunajská Lužná, Miloslavov, Malinovo, Most pri Bratislave, Hviezdoslavov, Štvrtok na Ostrove, Hubice, Oľdza, Lehnice, Mierovo, Kvetoslavov, Báč, Rohovce, Holice, Blatná na Ostrove, Trnávka, Macov, Paka

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu578117
VybavenéNevybavené
Typ pozemkuStavebný
Plocha412
Dostupné od10. 10. 2019

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.