Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj domu 4+1 • 185 m² bez realitkyHany Zelinovej, Senec - Senec, Bratislavský kraj

Hany Zelinovej, Senec - Senec, Bratislavský krajGaráž
Cena298 900 €


krásny nadštandardný 2-podlažný 4-izbový rodinný dom. ÚP domu je 166,94 m2 , na pozemku o rozlohe 647 m2 s parkovou úpravou, dizajnovými drevinami, bazénom a s altánkom s podpivničením ( vínna pivnica). Nechýba ani narážaná studňa na závlahu trávnika a plnenie bazéna.

Rodinný dom je postavený z kvalitnej pálenej tehly, zateplenie expandovaný polystyrén 10 cm, strešná krytina Bramac, drevené euro okná, vnútorné bambusové žalúzie, strešné okná zn. Velux s roletami a sieťkami proti hmyzu, úložný priestor v podkroví. Teplo v dome zabezpečuje plynový kotol so zásobníkom teplej vody, podlahové kúrenie, klimatizácia, centrálny vysávač, zabudované domáce kino, optický internet, krb, led a bodové osvetlenie v dekoratívne zníženom strope. Alarm, drevená rolovacia garážová brána na DO, vstupná brána tiež na diaľkové ovládanie.

Dispozične je dom rozdelený na dennú časť (prízemie )a nočnú časť ( poschodie)

Denná časť - vstupná chodba, kúpeľňa s toaletou a sprchovým kútom, spojovacia chodba s garážou, kuchynská časť voľne prepojená s jedálňou a obývacou izbou. Kuchynská linka je robená na mieru so zabudovanými spotrebičmi sklokeramická varná doska, el. rúra, umývačka riadu všetko zn. Whirlpool , chladnička s mrazničkou zn. Bosch. Ostrov s kuchynským drezom, pracovná doska na linke a ostrove je z umelého kameňa v jednom kuse.

Z jedálne aj obývacej izby je východ na terasy , schodisko na poschodie.

Nočná časť: 2x detská izba s východom na balkón, rodičovská spálňa má tiež malý balkón, kúpelňa s toaletou , bidetom, masážna rohová vaňa, dve samostatné umývadlá. Zabudované rádio v kúpeľni a bodové osvetlenie v podlahe len umocňujú pocit komfortu.

Tento dom je vhodný pre modernú rodinu, ktorý ocenia nadčasové , moderné zariadenie , kvalitné materiály a dômyselne prepracované detaily. Dom sa predáva vrátane zariadenia robeného na mieru.

Napriek tomu že dom je priamo v meste ide o novú lokalitu kde nájdete dostatok súkromia. Všetky IS sú samozrejmosťou. Výborná občianska vybavenosť, pešia dostupnosť do centra 15-20 min.Orientácia na svetové strany V/Z. Nízke mesačné náklady ( elektrina 60 € plyn 84 €+ voda 18 €/ mes)

Dohodnite si obhliadku už dnes.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu577832
Dispozícia4+1
Dostupné od8. 10. 2019
StavNovostavba
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha185
VybavenéNevybavené
Plocha pozemku651
Typ budovyTehla

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón
Garáž
Terasa

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.