Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Prenájom bytu 3-izbový • 122 m² bez realitkyNa Grunte, Nové Mesto - Vinohrady, Bratislavský kraj

Na Grunte, Nové Mesto - Vinohrady, Bratislavský krajČiastočne vybavené • Výťah • Garáž
Mesačné nájomné990 €

+ Vratná kaucia1 500 €


Pre nájomcu, ktorý si potrpí na tichú lokalitu, súkromie a nadštandard, ponúkame na prenájom nový, 3-izbový veľkometrážny byt o celkovej rozlohe 122 m2, s dvoma balkónmi (9,9 m2). Moderný tehlový dom sa nachádza v lokalite nových bytových domov a rodinných domov s veľmi dobrým prístupom. Celá štvrť sa nachádza na južnom svahu, v prírodnom prostredí na hranici mestskej zástavby, vinohradov a lesného masívu Malých Karpát, kde je veľa zelene, tiché prostredie. Z bytu je krásny výhľad na mesto aj na vinohrady. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, školy, škôlka, detské ihriská, obchody, zdravotné stredisko, zástavka MHD, vzdialenosť do centra mesta 20 minút. K bytu patrí jedno parkovacie stojisko v suteréne. V okolí domov sú ďalšie parkovacie možnosti.

Byt sa nachádza na 3. poschodí 5-poschodového zatepleného bytového domu s výťahom. Dispozičné riešenie je veľmi praktické: pozostáva zo vstupnej chodby so samostatným WC s umývadlom, šatníkom a haly, z ktorej sa vchádza do obývacej časti spojenej s jedálenskou časťou. Tá má balkón, s výhľadom do vnútrodvora a na vinice. V hale sa nachádzajú ďalšie dvere, ktoré oddeľujú „súkromnú“ časť – kde sa nachádza veľká hala, technická miestnosť, kúpeľňa (2 umývadlá, sprcha, vaňa, WC a bidet) a dve samostatné, veľké izby, z toho jedna má k dispozícii lodžiu.

STAV BYTU:

Byt nebol zatiaľ obývaný, ponúkame ho ako čiastočne zariadený. V byte sú použité nadštandardné materiály - drevené okná, drevené interiérové dvere, plávajúca podlaha, keramická dlažba, bezpečnostné vchodové dvere. Kuchyňa je zariadená rohovou kuchynskou linkou so zabudovanými značkovými spotrebičmi: sklo-keramickou varnou doskou, elektrickou rúrou, umývačkou riadu, digestorom, mikrovlnou rúrou a chladničkou s mrazničkou. V obývacej časti nájdete sedaciu súpravu a nábytkovú zostavu pre TV. V technickej miestnosti sa nachádza samostatný kotol a práčka. Ostatné priestory nie sú zariadené – radi by sme ponechali nájomníkom možnosť zariadiť si ich podľa vlastného vkusu. V prípade záujmu je možná dohoda ohľadom ďalšieho zariadenia bytu.

Byt je k dispozícií ihneď. Cena nájmu (v aktuálnom stave) je 990 Eur/mesiac, v cene sú zahrnuté aj energie a služby (OLO, atď.) v sume do 200 Eur/mesiac.

For the tenant preferring quiet location, privacy and above standard, we offer to rent a new, 3-room large apartment with a total area of ​​122 m2, with two balconies (9.9 m2). Modern brick house is located in the area of ​​new apartment buildings and houses with a good access. The whole district is located on the southern slope, in the natural environment on the border of urban development, vineyards and forest massif of the Little Carpathians, with lot of greenery and quiet environment. The apartment has a beautiful view of the city and the vineyards. Complete amenities are nearby: schools, kindergarten, playgrounds, shops, health center, public transport stop - distance to the city center 20 minutes. The apartment has own parking space in the basement. There are additional parking options around the house.

The apartment is located on the 3rd floor of a 5-floor apartment building with an elevator. The floor-plan is very practical: it consists of an entrance hall with separate toilet with sink, wardrobe and hall, where you enter the living room, connected with the kitchen and dining area. It has a balcony overlooking the courtyard and the vineyards. In the hall there is another door that separates the "private" part - with a large hall, utility room, bathroom (2 washbasins, shower, bath, toilet and bidet) and two separate, large rooms, one of which has balcony.

STATE OF APARTMENT:

The apartment has not been inhabited yet, we offer it as partly furnished. The apartment uses premium materials - wooden windows, wooden interior doors, laminate flooring, ceramic tiles, security entrance door. The kitchen is equipped with a corner kitchen with built-in branded appliances: glass-ceramic hob, electric oven, dishwasher, microwave and fridge with freezer. The living area includes a sofa and furniture set for TV. In the utility room there is a separate boiler and washing machine. Other premises are not furnished - we give our future tenants possibility to arrange them according to their own taste. In case of interest an agreement about additional furnishings is possible.

The apartment is available immediately. The price for rent (in the current state) is 990 Eur/month, including energy and services up to 200 Eur/month.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu577558
Dispozícia3-izbový
Dostupné od6. 10. 2019
Podlažie3
Typ budovyTehla
VekDo 10 rokov
PrevedenieLuxusné
Užitná plocha122
VybavenéČiastočne
StavNovostavba
VlastníctvoOsobné
PENBB - Velmi úsporná
VykurovaniePlynové

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón
Garáž
Výťah

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.