Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj domu 5-izbový • 200 m² bez realitkyRovinka - Rovinka, Bratislavský kraj

Rovinka - Rovinka, Bratislavský krajVybavené
Cena249 000 €


Na predaj pekný 5 izbový, dvojpodlažný rodinný dom so záhradou v tichej lokalite na začiatku obce Rovinka okres Senec.

Dispozícia:

Prízemie:

Priestranná vstupná hala, schodisko na poschodie, obývacia izba s kuchyňou a jedálenskou časťou a vstupom na terasu do záhrady, samostatná izba – detská herňa, samostatná toaleta s bidetovou sprškou, samostatný šatník, podschodová miestnosť, technická miestnosť a veľká špajza.

Poschodie:

Schodisko spolu s chodbou, tri priestranné samostatné izby s toho dve izby majú vstup na priestranný balkón s ktorého je výhľad do záhrady, jedna z izieb ma vstup na terasu a vlastný šatník, hlavná kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a toaletou; hosťovská kúpeľňa so sprchovým kútom, toaletou, práčkou a sušičkou.

Parametre:

Dvojpodlažný rodinný dom s celkovou výmerou cca 200 m², Státie pre dve autá za elektricky ovládanou bránou. Pozemok je o výmere cca 300 m² s toho Záhrada má výmeru cca 150 m².

Na pozemku sú všetky inžinierske siete, kúrenie radiátory prostredníctvom plynového kotla.

Nehnuteľnosť bola kolaudovaná v roku 2008, dispozične veľmi dobre riešená, predáva sa so vstavaným nábytkom – prípadne dohoda.

Vstupná brána na ovládanie, na pozemku v záhrade sa nachádza záhradný domček, záhrada je udržiavaná so zvýšenými záhonmi, Detské ihrisko, nová Markíza. Na novej terase s kvalitnou dlažbou je samonosná kuchynka o dĺžke 3 m s dresom. Nové presklenné zádverie pred vstupnými dverami.

Klimatizácia 4x.

Príjemná a tichá lokalita na začiatku obce Rovinka, v blízkosti sa nachádzajú potraviny. Dom je v perfektnom stave udržiavaný, mesačné náklady na bývanie pre 4 člennú rodinu cca 150 €.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu577509
Dispozícia5-izbový
Dostupné od8. 4. 2020
StavVeľmi dobrý
PENBB - Velmi úsporná
VykurovaniePlynové
VodaZ verejného zdroja
Užitná plocha200
VybavenéVybavené
Plocha pozemku300
Typ budovyTehla
Vek10 - 30 rokov
PrevedenieŠtandardné
OdpadVerejná kanalizácia

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón
Terasa

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.