Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyKostolná, Veľký Biel - Veľký Biel, Bratislavský kraj

Kostolná, Veľký Biel - Veľký Biel, Bratislavský krajGaráž
Cena99 000 €


Ponúkam na predaj prerobený 3 izbový byt vo Veľkom Biely na Kostolnej ulici.

Byt je po kompletnej rekonštrukcii a nachádza sa na prvom nadzemnom podlaží. Spálňa a detská izba sú orientované na sever, obývačka, kuchyňa a kúpeľňa na juh. WC je samostatné. Kúrenie a ohrev vody je zabezpečený prostredníctvom vlastného plynového kotla. V celom byte sú drevené eurookná so žalúziami, v predsieni, kúpeľni a WC je dlažba, v izbách je plávajúca podlaha. V spálni je 4-dverová rolldoor skriňa, v kuchynskej časti je 2-dverová rolldoor (špajza, priestor na práčku). Kuchyňa je L-tvaru so vstavanou rúrou a plynovým sporákom. Vaňa (Kaldewei-duo s pearl efektom) v kúpeľni je smaltová a krytá zástenou, skrinka so vstavaným umývadlom má zabudovaný 2x priestor pre odkladanie špinavej bielizne a 1x skrinku s policou.

Mesačné náklady na bývanie (plyn, elektrina, voda) sú cca 110,- € + fond opráv.

Bytový dom, v ktorom sa byt nachádza má novú zateplenú strechu, nové stúpacie rozvody, obnovené schodisko. V najbližšej dobe je plánované zateplenie bytového domu, ktoré bude hradené z fondu opráv.

K bytu prináleží veľká pivnica (15 m2) a veľká garáž (5,5 m x 5 m). V prípade záujmu je k bytu možné zabezpečiť aj pozemok za bytovým domom na vlastnú záhradku (cca 300 m2).

Byt bude kúpou voľný v máji 2020. Celková výmera bytu je 70 m2, byt sa nachádza na 1 poschodí.

Obec Veľký Biel disponuje úplnou občianskou vybavenosťou, v lokalite je niekoľko nákupných centier, na šport, relax. V blízkosti sa nachádzajú tiež škola, škôlka, k dispozícii sú tiež detské ihriská, lekáreň, kultúrny dom. V obci je vlaková stanica a niekoľko autobusových zastávok.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu577161
Dispozícia3+1
Dostupné od1. 5. 2020
Podlažie1
Typ budovyTehla
Plocha70
VybavenéNevybavené
StavVeľmi dobrý
VlastníctvoOsobné
PENBB

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Garáž

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.