Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Prenájom
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobraziť všetky ponuky

Prenájom bytu 2+1 • 54 m² bez realitkyHanulova, Dúbravka - Dúbravka, Bratislavský kraj

Hanulova, Dúbravka - Dúbravka, Bratislavský krajVybavené • Výťah
Mesačné nájomné515 €

+ Poplatky za služby100 €
+ Vratná kaucia615 €


Ponúkam na prenájom 2i byt v Bratislave, v mestskej časti Dúbravka, na ulici Hanulova. Byt je lokalizovaný na začiatku Dúbravky. Strategická poloha umožňuje dostupnosť všetkých potrebných služieb do 5-10 min pešo (potraviny a iné obchody, banky (ČSOB, VUB), pošta, kostol, zdravotné stredisko, lekárne, materské školy, základné školy, športové areály, fitness centrá , kúpalisko Rosnička, Zimný štadión Harmincova. MHD zástavka autobus + električka do 2 minút od bytového domu (aktuálne prebieha rekonštrukcia električkovej trate).

Byt sa nachádza v zateplenom panelovom bytovom dome na 8 z 12 poschodí s 2 osobnými a 1 nákladným výťahom. Celková výmera bytu je 54 m2 . Orientácia bytu je na východ. Dispozícia: chodba, samostatné WC, kúpeľňa, priestranná obývacia izba a cez ňu vstup do kuchyne, priestranná spálňa, samostatný priestranný šatník, bez balkóna (viď pôdorys). Byt bol v minulosti kompletne zrekonštruovaný (vstupné bezpečnostné dvere, plastové okná s vnútornými žalúziami, plávajúce podlahy, dlažba, interiérové dvere, kuchynská linka - všetko vo výbornom stave). Byt prenajímam zariadený spolu so spotrebičmi ( v kuchyni plynový sporák s elektrickou rúrou, chladnička s mrazničkou, v kúpeľni práčka. Parkovanie v okolí bytového domu bezproblémové.

Cena mesačného prenájmu je 515€ (s TV aj internetom) + 100€ záloha na energie. Vratný depozit 615€. Úhrada depozitu a 1 mesačného nájmu pri podpise zmluvy. Byt je voľný ihneď. Ideálny dlhodobý prenájom pre jednotlivca alebo pár, prípadne pár s dieťaťom, požiadavky na podnájomníkov nefajčiari a bez zvierat.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu575254
Dispozícia2+1
Dostupné od1. 10. 2019
Podlažie8
Typ budovyPanel
Užitná plocha54
VybavenéVybavené
StavVeľmi dobrý
VlastníctvoOsobné

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Výťah

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.