Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj domu 4-izbový • 140 m² bez realitkyRíbezľová, Nitra - Zobor, Nitriansky kraj

Ríbezľová, Nitra - Zobor, Nitriansky kraj
Cena214 000 €


Ponúkam na predaj novostavbu dvoch nízkoenergetických štvorizbových domov v krásnej a zabývanej lokalite Zobor. Ide o drevodomy postavené pevnou rámovou konštrukciou s použitím výhradne prírodných, bezformaldehydových materiálov.

Nový projekt sa nachádza v tichej lokalite, v bezprostrednej blízkosti lesa. Rodinné domy sú prízemné a tvoria modernú, ucelenú a pokojnú lokalitu s výbornou dopravnou dostupnosťou.

Projekt je realizovaný na pozemku s orientáciu východ – západ a je mierne svahovitý. Zo severnej a južnej strany susedí s parcelami s rodinnými domami, zo západnej strany so záhradou a z východnej strany s existujúcou prístupovou komunikáciou a protiľahlým lesom.

Priestranné nízkopodlažné domy s podlahovou plochou 140 m2 a 20m2 terasou, sú postavené na pozemkoch o výmere 475 a 445m2. Projekt domu je vhodne dispozične riešený a definuje nočnú a dennú zónu. Vstupná hala s predprípravou na šatník, kúpelňa s toaletou, technická miestnosť, v spoločenskej časti domu sa nachádza kuchyňa s komorou a jedálňou. Tá je prepojená so svetlým obývacím priestorom s priamym vstupom na rozľahlú terasu a do záhrady. V oddychovej časti domu sa nachádzajú tri izby a priestranná kúpeľňa s toaletou.

Domy sú nevybavené s možnosťou dozariadenia a úpravy podľa predstáv budúceho majiteľa. Sú skolaudované a napojené na novovybudované inžinierske siete.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu574985
Dispozícia4-izbový
Dostupné od17. 9. 2019
StavNovostavba
VlastníctvoOsobné
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha140
VybavenéNevybavené
Plocha pozemku485
Podlažie1
Typ budovyNízkoenergetická
VekDo 10 rokov

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Terasa

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.