Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj nebytového priestoru • 180 m² bez realitkyRačianska, Nové Mesto - Nové Mesto, Bratislavský kraj

Račianska, Nové Mesto - Nové Mesto, Bratislavský krajVybavené
Cena50 000 €


Svadobný salón - prenechanie priestorov 180m2, know how, vybavenie, šaty.

Prenechanie zavedeného Luxusného Svadobného salónu v Bratislave ako celú s.r.o. pod známou značkou vrátane webových stránok, mailu, histórie, FB, instagramu, inzercie, reklamy, telefónneho čísla, kontakty, alebo len prenechanie samostatných priestorov.

Svadobný salón je kompletne vybavený tak, že je okamžite možné pokračovať. Prevzatie fungujúceho salónu, je príležitosť jak začať s vlastním podnikaním bez nutnosti budovať spoločnosť od samého začiatku a v prípade že máte záujem a chcete sa zaoberať svadbami, je táto ponuka výnimočná príležitosť ako začať :) Bude také výborným odrazovým mostíkom pre módnu návrhárku, ktorá sa chce venovať svadobnej a spoločenskej móde.

V prípade že ste osoba nadšená a schopná, máte energiu na rozdávanie, vždy ste radila kamarátkam v oblasti módy a teraz chcete radiť klientkam - je tato práca ako ušitá práve pre Vás

Prenechám všetko vybavenie tak jak je: nábytok, štendry, figuríny, PC, šijacie stroje, žehliacu dosku, inventár, vitríny, stoly, chladničku, sejf, kávovar.

Salón sídli neďaleko centra na frekventovanej ulici a má veľké tri výklady (cca 12m ) + 3x veľký panel ako večerná svietiaca reklama nad výkladmi. Salón je dobre viditeľný jak z cesty kadiaľ prechádzajú auta, tak z MHD a okoloidúcimi ľuďmi. Pred salónom je možné zaparkovať 3 auta, neďaleko je zastávka električky. Priestory o výmere 180 m2, čítajú 2 miestnosti: salón s dvoma kabínkami + zázemie s kuchynkou, wc. Vchod a salón je zabezpečený kamerovým systémom a večerným strážením. Možnosť ďalšieho parkovania na vyhradenom mieste vo vnútri budovy.

www.naive.sk

V prípade záujmu volajte pre bližšie info na tel: +420 722666200 alebo píšte na info@naive.cz.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu574776
DispozíciaOstatné
Dostupné od1. 10. 2019
Podlažie1
Typ budovyNízkoenergetická
Plocha180
VybavenéVybavené
Plocha pozemku200
VlastníctvoOstatné
PENBA

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.