Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj bytu 3-izbový • 74 m² bez realitkyMateja Bela, Trenčín - Trenčín, Trenčiansky kraj

Mateja Bela, Trenčín - Trenčín, Trenčiansky krajVybavené
Cena99 000 €


Na predaj komplet zariadený 3 izbový byt na ul. Mateja Bela blízko OC Južanka.

Byt o výmere 74 m2, z čoho 2 m2 tvorí uzavretý balkón, sa nachádza na 5. poschodí (5/7) s moderným výťahom už od prízemia bytového domu.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2012 (murované jadro, nová elektroinštalácia, plastové okná, stierky, výmena radiátorov...) a po stránke dispozície, interiérového dizajnu a použitia materiálov je riešený nadštandardne. Prepojením kuchyne s obývacou izbou pôsobí byt priestranným dojmom, priestor je veľmi dobre riešený. Byt pozostáva zo vstupnej chodby so vstavanou skriňou, veľkého priestoru obývacej izby, jedálenskej časti moderne otvorenej s komplet vybavenou kuchyňou a špajzou, z dvoch priestranných izieb (detská izba a spálňa s prístupom na zakrytý balkón), z kúpeľne s vaňou a z veľkého samostatného WC s miestom pre práčku.

V byte je kuchynská linka na mieru so spotrebičmi, laminátové podlahy a dlažba, plastové okná aj so sieťkami proti hmyzu v celom byte, bezpečnostné dvere ADLO, interiérové dvere s obložkovými bezfalcovými zárubňami, 2x vstavaná skriňa ROLDOR. Na mieru vyrobený nábytok z masívu, takisto na mieru vyrobený rozkladací gauč.

K bytu patrí pivnica na prízemí, možnosť odloženia bicyklov v zamrežovanej spoločnej miestnosti.Taktiež je v dome zavedená optická sieť internetu. Bezproblémové parkovanie pred a za bytovým domom (vchod do domu z obidvoch strán).

Byt sa nachádza v centrálnej časti sídliska JUH, v blízkosti nákupného centra Južanka. Lokalita je charakteristická bohatou vybavenosťou, obchodmi, reštauráciami, detskými ihriskami, v blízkosti na nachádza škola, škôlka, zdravotné stredisko (lekáreň prakticky pod domom) zastávka MHD, lesopark Brezina s možnosťou prechádzok v prírode, neďaleko historické centrum mesta.

Byt nechávame kompletne zariadený s komplet nábytkom (komplet zariadená detská izba, spáľna, jedálenský stôl so stoličkami, TV stena..), prípadne po dohode môžeme byt nechať prázdny. Balkón je prekrytý so sklopnými sušiakmi.

REALITNÉ KANCELÉRIE PROSÍM NEVOLAŤ.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu574635
Dispozícia3-izbový
Dostupné od1. 10. 2019
Podlažie5
Typ budovyPanel
PrevedenieLuxusné
Užitná plocha74
VybavenéVybavené
StavVeľmi dobrý
VlastníctvoOsobné
RekonštrukciaKompletné

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.