Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj domu 3+1 • 186 m² bez realitkyKorytnická, Podunajské Biskupice - Podunajské Biskupice, Bratislavský kraj

Korytnická, Podunajské Biskupice - Podunajské Biskupice, Bratislavský kraj
Cena200 000 €


200000

Počet izieb: 3

Výmera domu: 101 m2

Výmera pozemku: 296 m2

Výmera budovy: 85 m2

Pivnica: 10 m2

Stav: kompletná rekonštrukcia

Materiál: tehla

Parkovanie: vo dvore

Lokalita: Nehnuteľnosti ležia v oblasti, kde ľudovo povedané končí sídlisko a začína tichšia zóna s rodinnými domami, na začiatku mestskej časti Podunajské Biskupice. Tá svojim obyvateľom poskytuje kompletné občianske služby, ktoré zahŕňajú materskRodinný dom je dostatočne priestranný, veľkým pozitívom je aj možnosť využitia hospodárskej budovy, ktorá takisto poskytuje množstvo priestoru. vý betonový ploVýhodou je aj jej zateplenie a fakt, že pri teplote mínus 13 stupňov, bol v budove plus 1 stupeň. Možnosti jej využitia sú skutočne pestré, od firemných účelov, cez veľké skladové priestory až po, povedzme autoservis/pneuservis. Vstup do nej je riešený cez bránu na diaľkové ovládanie, prístup z ulice je vybetónovaný.So susednou parcelou bol vybudovaný nový betonoví plot,ktorí dáva dostatok súkromia.

Poďme však späť k rodinnému domu. Ten, ako je v popise uvedené prešiel čiastočnou rekonštrukciou. V rámci rekonštrukcie bola kompletne vymenená elektrika, menené všetky inžinierske siete, stierky v izbách spolu s podlahami a aj osadené nové plastové okná. Rodinný dom dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, 2 veľkých samostatných izieb, najväčšej izby, ktorá je priechodná do ostatných dvoch izieb a je možné ju využiť ako obývaciu izbu. V kuchyni nájdete zariadenie, ktoré je možné hneď využívať a tým pádom pochopiteľne ostáva v dome. Kúpeľňa s vaňou je spojená s toaletou. Podkrovie rodinného domu predstavuje ďalší dodatočný priestor, v ktorom je možné zriadiť ďalšie izby. Za zmienku určite stojí spomenúť aj skutočne zaujímavý obklad, ktorý je použitý v kuchyni a kúpeľni a pekné jazierko s mostíkom, ktoré oživuje pozemok.

é školy, základné školy, stredné školy, zdravotné stredisko, lekárne, potraviny, gastro zariadenia a ďalšie široké spektrum služieb.

Ulica má dobrú polohu, umožňuje dobrú dostupnosť na Kazanskú ulicu so širokým portfóliom služieb, v blízkosti je aj škola, ihrisko, potraviny Samoška a Terno, kaviarne, pizzeria či známa hamburgráreň Muchen Tuchen. Z Kazanskej ulice jazdia aj trolejbusy dvoch liniek, číslo 201 a 202, ktorými sa viete komfortne dopraviť k autobusovej stanici Mlynské Nivy, do centra mesta aj na hlavnú železničnú stanicu.

Pohodlné parkovanie je možné pred domom, bránou a aj vo dvore rodinného domu.

Kontakt 0911 817623

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu574505
Dispozícia3+1
VlastníctvoOsobné
PENBC
Plocha186
VybavenéNevybavené
Typ budovyTehla

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.