Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj bytu 3+1 • 63 m² bez realitkySaleziánska, Trnava - Trnava, Trnavský kraj

Saleziánska, Trnava - Trnava, Trnavský krajVybavené
Cena132 000 €


Ponúkam na predaj prerobený, vkusne zariadený 3-izbový byt (62,70m²) s loggiou a murovanou pivnicou (4,30m²) nachádzajúci sa na 6. podlaží zatepleného bytového domu s výťahom , ktorý oslní nie len skvelou lokalitou ale aj kvalitnou rekonštrukciou.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou: nové elektrické rozvody, stierky, obklad, kúpelňa, dvere so zárubňami, bezpečnostné vchodové dvere ADLO, radiátory, kuchyňa, vstavané skrine, podlahy a ostatný nábytok. Byt disponuje klimatizačnou jednotkou umiestnenou v obývacej izbe.

Dispozičné riešenie bytu:

Z priestrannej chodby sa vchádza do kúpeľne, obývačky, kuchyne s jedálenským priestorom a do detskej izby/pracovne. Z obývačky sa vchádza do spálne so vstupom na loggiu.

Lokalita bytu:

V okolí bytu je množstvo zelene a kompletná občianska vybavenosť: škôlka, škola, nákupné centrá Arkádia, Kaufland, Tesco, Lidl, zastávka MHD, detské ihriská, Business centrum s lekárskymi ambulanciami. Byt má výbornú dostupnosť do centra a napojenie na obchvat.

Byt sa predáva kompletne zariadený (okrem matracov a domáceho kina).

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu573389
Dispozícia3+1
Dostupné od3. 9. 2019
VlastníctvoOsobné
Užitná plocha63
VybavenéVybavené
Podlažie6
Typ budovyPanel

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.