Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Prenájom bytu 2+1 • 46 m² bez realitkyLuk, Ivanka pri Nitre - Ivanka pri Nitre, Nitriansky kraj

Luk, Ivanka pri Nitre - Ivanka pri Nitre, Nitriansky krajVybavené
Mesačné nájomné530 €


Cena prenájmu 530 EUR vrátane energií, internetu, klimatizácie, vlastného parkovacieho miesta.

Kompletné info na našej web stránke:

https://vynimocny-prenajom.webnode.sk/o-nas/

Byt sa nachádza v uzavretom bytovom komplexe MLYN v Ivanke pri Nitre s elektrickou vstupnou bránou, len 8 km od Nitry. Ide o jednoposchodový, atypicky, moderne, jedinečne riešený nový bytový dom. Veľké plochy upravenej zelene spolu s bezpečnosťou a intimitou uzavretého areálu robia z obytného súboru ideálne miesto na bývanie. K bytu je pridelené vlastné parkovacie miesto.

Ide o 2-izbový južne orientovaný slnečný byt nachádzajúci sa na 1. poschodí. Viac než 45 m2 ponúka maximálny komfort pre jednu osobu - pracovne vyťaženého človeka, ktorý potrebuje po práci únik z rušného mesta do príjemného prostredia s milými ľuďmi naokolo. Dispozíciu bytu tvorí predsieň, obývačka spojená s kuchyňou, spálňa a kúpeľňa.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený nábytkom, vrátane všetkých základných spotrebičov - televízor, práčka, chladnička, sporák, mikrovlnná rúra, kuchynské vybavenie, rýchlovarná kanvica, vysávač... Väčšina zariadenia v byte je úplne nová - posteľ, matrac, sedacia súprava, komoda... Samozrejmosťou je internet. Súčasťou bytu je aj klimatizácia, ktorá spríjemní bývanie počas letných horúčav.

Náš byt je synonymom príjemného, pokojného a veľmi komfortného bývania...

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu572624
Dispozícia2+1
Dostupné od27. 8. 2019
Podlažie1
Typ budovyOstatné
Užitná plocha46
VybavenéVybavené
StavNovostavba
VlastníctvoOsobné

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.