Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Prenájom bytu 3+1 • 100 m² bez realitkyPod Krásnou hôrkou, Nové Mesto - Vinohrady, Bratislavský kraj

Pod Krásnou hôrkou, Nové Mesto - Vinohrady, Bratislavský krajVybavené
Mesačné nájomné900 €

+ Poplatky za služby180 €
+ Vratná kauce1 080 €


Prenájom 3izb. bytu s garážou na Kramároch v novostavbe

Dám do prenájmu nový 3 izbový byt o výmere 100,5 m2 a kryté garážové státie v novostavbe v Bratislave na Kramároch, Pod Krásnou Hôrkou, príjazd z Hrdličkovej ulice. Tiché a kľudné prostredie, krásny výhľad na Bratislavu, 2 minúty peši do lesa, 10 minút autom/MHD do centra, občianska vybavenosť v okolí. Cez chodbu v byte sa dostanete do rozsiahlej obývacej časti spojenej s kuchyňou (orientácia: juho-východ) a dvoch nepriechodných spální (orientácia: severo-západ na les) so vstavanými skriňami. Okrem toho byt ponúka vetranú komoru, predsieň, dve kúpeľky (z toho jedna s oknom) a 8 m2 terasu so sedením. Byt je na 4. (zo 7p.), je kompletne zariadený novým moderným nábytkom a všetkými kuchynskými spotrebičmi vrátane umývačky riadu, pračkou a tv. Súčasťou kuchyne je aj základná výbava na varenie a stolovanie. Garážové státie je na prízemí domu, suchou nohou sa dostanete do bytu. Do domu sa dostanete cez súkromnú cestu s rampou na diaľkové ovládanie, taktiež garážová brána je na diaľkový ovládač.

Ide o exkluzívnu ponuku na príjemné a tiché bývanie v prírode a pritom kúsok do mesta. Cena prenájmu bytu s garážovým státím je 900 euro/mesiac plus 180 euro/mesiac energie a správa. Bez zvierat. Pri prenájme sa platí vratná kaucia vo výške jedného nájmu 1.080 euro, nebudete platiť žiadne výdavky naviac, bez provízie pre realitné kancelárie (RK), RK prosím nekontaktovať!

Kontakt: 0944 291 248

maros113@gmail.com

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu571577
Dispozícia3+1
StavNovostavba
VlastníctvoOsobné
Plocha100
VybavenéVybavené
Podlažie4
Typ budovyTehla

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Terasa

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.