Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj pozemku • 1533 m² bez realitkyPárnica - Párnica, Žilinský kraj

Párnica - Párnica, Žilinský kraj
Cena49 000 €


Ponúkam výnimočný stavebný pozemok na predaj v Párnici. Vzhľadom na stav v realitách na Orave a pri zhodnotení ostatných pozemkov na predaj je táto ponuka bezkonkurenčná. Pozemok je určený územným plánom obce na zastavanie, je vysporiadaný, má priamy prístup k obecnej panelovej ceste, 5 metrov od hranice pozemku je voda, 15 metrov od hranice pozemku je elektrina - všetko dostupné pre nové bývanie.

Pozemok je celý deň zaliaty slnkom a napriek tomu, že je len kúsok od centra obce, je tu ticho a ničím nerušený pokoj, žiadny hluk z dopravy a nádherný výhľad na Choč, Šíp alebo Lysicu. Párnicu máte vo výhľade ako na dlani a je to len pár kilometrov do Dolného Kubína za športom, kultúrou, či nákupmi.

Celková výmera je 1533 m2 a to zaručuje dostatok miesta pre dom, záhradu, ale aj priestor na hranie pre deti, relaxačnú zónu, či vytúžený ovocný sad.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu571128
VybavenéNevybavené
Plocha 1 533
VlastníctvoOsobné

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.