Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj domu 7+1 • 250 m² bez realitkySeredská, Trnava - Modranka, Trnavský kraj

Seredská, Trnava - Modranka, Trnavský krajČiastočne vybavené
Cena250 000 €


Dom je dvojpodlažný s povalou, čiastočne podpivničený, nachádza sa na 10-árovom pozemku so záhradou, studňou, bazénom, záhradným sedením a krbom.

Na prízemí sa nachádza samostatná kuchyňa, jedálenský kút, otvorená obývačka s krbom, dve spálne, samostatné WC, kúpeľňa so sprchovacím kútom. Na poschodie vedie schodisko obložené masívom. Na poschodí sa nachádza chodba, samostatná kuchyňa, jedálenský kút, otvorená obývačka s krbom, tri spálne, priestranná loggia, samostatné WC, veľká kúpeľňa s rohovou vaňou a sprchovacím kútom. Vo vstupnej chodbe je keramická dlažba, v izbách na prízemí sú drevené parkety, v ostatných miestnostiach je lamino podlaha. Dom je napojený na všetky inžinierske siete, vykurovaný ústredným kúrením – plyn, možná značná úspora prikurovaním v krboch, ktoré sú na oboch podlažiach. V zadnej časti domu sa nachádza garážové státie pre auto a ďalšia miestnosť, ktorú je možné využiť ako dielničku alebo sklad. Dom je uspôsobený pre dve samostatné bytové jednotky so samostatným vchodom pre každý byt, ako aj meraním energie pre každý byt zvlášť.

Musím upozorniť aj na to, že dom sme zdedili s bratom po otcovi, pričom jednu tretinu vlastní tretia osoba a dá sa očakávať komplikovanejšia kúpno-predajná zmluva. Každopádne predaj je v záujme všetkých strán, takže sa jedná o formalitu.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu570952
Dispozícia7+1
Plocha pozemku1 355
VlastníctvoOsobné
Užitná plocha250
VybavenéČiastočne
Podlažie2
Typ budovyTehla

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Terasa

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.