Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj bytu 2+1 • 51 m² bez realitkyTrebišovská, Ružinov - Štrkovec, Bratislavský kraj

Trebišovská, Ružinov - Štrkovec, Bratislavský krajČiastočne vybavené
Cena142 000 €


Predám 2-izbový byt na Trebišovskej ulici o výmere 56,24 m2. Byt na nachádza na 3. poschodí v bytovom dome bez výťahu. Bytový dom je upravený, zateplený, nové stupačky, nové vchodové brány so vstupom na čip. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii, má plastové okná so sieťkami a so žalúziami, kuchynskú linku, kúpeľňu a WC, v izbách sú dubové parkety, zvyšok dlažba, vstavaná skriňa v predsieni a rohová vstavaná skriňa v obývacej izbe, balkón je vydlaždený. Súčasťou bytu je aj pivničná kobka. Bytový dom má spoločné priestory - kočikáreň, spoločenská miestnosť. Byt sa nachádza v tichej lokalite s veľmi dobrou občianskou vybavenosťou - škôlka, škola, ihrisko, jazero, potraviny, kaviarne a reštaurácie, nemocnica, zastávka MHD. Zariadenie na fotografiách je súčasťou predaja. Výhody: slnečný, tiché prostredie, občianska vybavenosť, zastávka autobusu, zateplenie bytového domu.

K bytu je možné dokúpiť aj garáž, ktorá poskytne kryté parkovacie miesto alebo menšiu dielňu pre domáceho kutila. Poloha bytu aj garáže je vyznačená na priloženej mapke.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU:

Predsieň 4,44 m2

Obývacia izba 20,24 m2

Spálňa 13,73 m2

Kuchyňa 10,20 m2

Kúpeľňa 1,93 m2

Samostatné WC 0,86 m2

Balkón 1,87 m2

Pivnica 2,98 m2

Úžitková plocha 51,40 m2

Celková výmera 56,24 m2

RK prosím nekontaktovať!

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu570402
Dispozícia2+1
Podlažie3
Typ budovyTehla
Plocha51
VybavenéČiastočne
VlastníctvoOsobné

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.