Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Prenájom bytu 2-izbový • 50 m² bez realitkyTrieda SNP, Košice - mestská časť Západ - Terasa, Košický kraj

Trieda SNP, Košice - mestská časť Západ - Terasa, Košický krajČiastočne vybavené
Mesačné nájomné450 €

+ Vratná kaucia500 €


Trieda SNP, Košice - Západ, Košice II - na dlhodobý prenájom dvojizbový zariadený byt vo výbornej lokalite na Terase, Trieda SNP v blízkosti obchodného centra Galéria.

Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve, s rozlohou 50 m2, nachádza sa na vyvýšenom prízemí, orientácia bytu je na východ/západ. V byte bola približne pred siedmimi rokmi urobená čiastočná rekonštrukcia, osadené boli plastové okná, podlahy sú plávajúce a dlažba, jadro je murované. Kuchyňa je v byte samostatná, jedna izba je priechodná, druhá nepriechodná, kúpeľňa je oddelená od WC. Byt sa prenajíma zariadený, po dohode je možné doplnenie alebo výmena nábytku. Za bytovkou sa nachádza rozľahlé parkovisko.

Lokalita nehnuteľnosti je vynikajúca, samozrejmosťou je kompletná občianska vybavenosť, v blízkosti bytu je OC Galéria, magistrát, poliklinika, zastávky MHD.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu567940
Dispozícia2-izbový
Dostupné od15. 8. 2019
VlastníctvoOsobné
Plocha50
VybavenéČiastočne
Podlažie1
Typ budovyPanel

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.