Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj domu 5+1 • 251 m² bez realitkyPotocká, Ivanka pri Dunaji - Ivanka pri Dunaji, Bratislavský kraj

Potocká, Ivanka pri Dunaji - Ivanka pri Dunaji, Bratislavský krajVybavené
Cena239 900 €


Rodinný 5izbový dom po kompletnej rekonštrukcii v centre obce Ivánka pri Dunaji. Dom má prístup z dvoch strán, ako z ulice tak aj z udržiavanej záhrady, kde sa dajú zaparkovať až tri auta. Dom o výmere 251 m2 má dve poschodia a je čiastočne podpivničený (2/3). Dom je slnečný s orientáciou okien na východ a západ. Velkosť pozemku je 400m2.

Na prízemí, ktoré má výmeru 119 m2, sa nachádzajú dva vstupy, priestranná hala s kuchyňou a jedálenským kútom, 2 izby (obývacia izba a spálňa), šatník, kúpeľňa a samostatné WC, drevené schodisko na poschodie a do pivnice.

Možnosť dvojgeneračnej úpravy, pretože sa v podkroví nachádza samostatne využiteľný 2-izbový byt, pozostávajúci z centrálnej obývacej izby s kuchynským kútom, spálne, menšej izby a kúpeľne so sprchovým kútom a WC a terasou orientovanou do záhrady. Výmera podkrovia je 71,2 m2.

Dom je napojený na všetky inžinierske siete, má kamerový systém, vyregulované plynové kúrenie, samostatnú studňu na pozemku s elektrickým čerpadlom, pre šetrné zalievanie záhrady.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu567030
Dispozícia5+1
Dostupné od31. 7. 2019
Podlažie2
Typ budovyTehla
Užitná plocha251
VybavenéVybavené
Plocha pozemku400
VlastníctvoOsobné
PENBC - Úsporná

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Terasa

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.