Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj domu 4+1 • 94 m² bez realitkyŽltá, Nová Dedinka - Dedinka pri Dunaji, Bratislavský kraj

Žltá, Nová Dedinka - Dedinka pri Dunaji, Bratislavský kraj
Cena179 000 €


Výborne dispozične riešený 4i bungalov, v novom developerskom projekte Lastovičky iba 15km od Bratislavy. Dom je postavený z kvalitných materiálov, svetlý, vzdušný s ideálnou orientáciou na svetové strany. Dispozične je komfortne riešený so samostatnou obytnou a spacou časťou. V dome je položená kvalitná plávajúca podlaha, gresový obklad v kúpelni a WC, dlažba v technickej miestnosti. V kúpelni je osadená vaňa a WC, príprava na dvojumývadlo. Rozvody kúpelne prešli menšimi úpravami oproti pôvodnému projektu, čim došlo k zväčšeniu kúpelne. Celkový príjemný dojem dopĺňajú biele dizajnové dvere. Vykurovanie v dome je zabezpečené elektrickými DEK rohožami, ohrev vody cez elektrický kotol. Dom je napojený na mestský vodovod. Dom je momentálne napojený na septik s predprípravou na obecnú kanalizáciu, ktorá je v štádiu riešenia. V dome sú optické rozvody na TV a internet. Celková podlahová plocha domu je 94m2, zastavaná plocha 130m2.

Pozemok má celkovo veľkosť 521m2. Na pozemku boli prevedené kompletné úpravy – navážka zeminy, vyrovnanie pozemku, oplotenie, tieniaca sieť, obruba na záhony. Na pozemku je vybudovaná studňa a závlahový systém s troma okruhmi vrátane kvapôčkovej závlahy. Trávnik je mladý, siaty so sieťou proti krtom. Výhodou je veľká predĺžená terasa, orientovaná na východ, ktorá ponúka aj v lete príjemný chládok.

Dom sa nachádza v perspektívnej lokalite, s jednoliatou modernou architektúrou, v bezprostrednej blízkosti cyklotrasy, lesíka. V lokalite je plánovaná ďalšia občianska vybavenosť a komunitné zázemie. Viac na https://www.lastovicky.sk/obcianska-vybavenost/.

Dom je kúpou voľný.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu566949
Dispozícia4+1
Dostupné od6. 7. 2019
StavNovostavba
Typ budovyTehla
Plocha94
VybavenéNevybavené
Plocha pozemku521
VlastníctvoOsobné
PENBB

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Terasa

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.