Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj bytu 3+1 • 60 m² bez realitkyNámestie Biely kríž, Nové Mesto - Nové Mesto, Bratislavský kraj

Námestie Biely kríž, Nové Mesto - Nové Mesto, Bratislavský krajČiastočne vybavené
Cena140 000 €


Predam 2-izbovy pekny velky byt ktory sa jednoduchou upravou da zmenit na plnohodnotny 3-izbovy byt ktory sa nachadza na zvysenom prizemi (vo vyske 2,2m nad zemou su parapetne dosky) v 3. podlaznom tehlovom dome.Byt ponuka vela ulozneho priestoru (komora,vstavana skrina,pivnica).K bytu prislucha priestranna pivnica o vymere 3,3m2.

V byte su vymenene plastove okna,stupacky,kompletne nova elektrina,podlahy,na chodbe je velka zrkadlova vstavana skrina,v izbe zrenovovane povodne parkety,bezpecnostne dvere,nove dvere v izbach.

BYT JE VOLNY DO MESIACA!!!

Byt pozostava z dlhej chodby,kuchyne,komory,2. nepriechodnych izieb,samostatnej kupelne a WC.

Bezproblemove parkovanie pred domom

Aktualne su na dome ukoncene prace ktore zahrnuju: zateplenie mineralnou vlnou,nova elektrina,zvonceky,schranky,nova brana na cip a audio vratnik

Výborná lokalita: BA Nové mesto. Tiché vnútrobloky a predsa všetko blízko. Detské ihriská,parky, škôlky, školy, mhd … všetko pod nosom.

Objekt: Veľmi žiadaná tehla s betónovým skeletom, zateplená, nová brána, rekonštruované vnútorné priestory

Co vyzdvihujeme, je moznost prerobenia bytu na 3izb byt s troma velkymi samostatnymi izbami a kuchynou na chodbe. Nakolko kuchynska linka je povodna,nieje ziadny problem novu umiestnit na chodbu tak,aby vyplnila dlhu chodbu.Rekonstrukcii a fantazii sa medze nekladu.Co by sme este zdoraznili su krasne drevene parkety v izbach

Vymera:

BYT: 59,93

PIVNICA: 3,3

DOKOPY: 63,23

OKOLIE:

Byt sa nachadza vo vyhladavanej tichej lokalite s mnozstvom zelene a parkov.V okoli domu je dobra obcianska vybavenost: skolka,zakladna skola,stredna skola,dospely lekar,detske ihriska,posta,LIDL,Billa,vlakova stanica,cyklotrasa,OC Polus a Kuchajda do 10 min. autom,zastavka MHD 1 min. peso...a predsa v tichom prostredi, obklopene nizkopodlaznou zastavbou s mnozstvom parkov.

Na skok od domu je les- Kamzik

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu562127
Dispozícia3+1
Podlažie1
Typ budovyTehla
Užitná plocha60
VybavenéČiastočne
VlastníctvoOsobné

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.