Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj bytu 2+1 • 57 m² bez realitkyObvodová, Žilina - Žilina, Žilinský kraj

Obvodová, Žilina - Žilina, Žilinský kraj
Cena102 530 €


Byt č. B253 2+kk byt sa nachádza v tehlovom bytovom komplexe Rudiny II, atraktívnej lokalite na Hlinách VI. Podlažie 5/7, s výťahom, orientácia J. Pod bytmi sa nachádzajú nebytové priestory – obchodné prevádzky so zvýšenými stropmi. Bytový dom má vchod na čip a audiovrátnik, na každom poschodí je 5 bytov. Byt je veľmi pekný, má balkón (6,72 m2) na ktorý sa vchádza z obývacej izby. Príjemnú atmosféru naladia exterierové svietidlá a zásuvka na 230V. K dispozícii je aj pivnica (2,43 m2) v suteréne domu.

Byt pozostáva zdvoch obytných miestností a príslušenstva – kuchyňa s obývačkou (19,60 m2), spálňa (13,62m2), predsieň (8,32m2), kúpeľňa s vaňou, priestorom pre práčku, samostatné WC s umývadlom. Celková úžitková plocha bytu bez plochy balkónov je 50,65 m2. Byt je veľmi útulný a svetlý, orientovaný na J.

V byte sú podlahy, lišty, dvere, zárubne, obklady, dlažby, zariaďovacie predmety do kúpeľne a WC klient vyberá z viacero variant samozrejmosťou je aj nadštandard.

Byt je vhodný ako na bývanie, tak aj na investičné účely.

Majiteľ bytu si môže vybrať garážové státie vybavené kamerovým systémom, ktoré sa nachádza na 1.a 2. podlaží bytového domu prípadne vonkajšie státie.

Projekt je výnimočný aj komunitnými ZÁHRADAMI na strechách bytového komplexu o výmere 730m2. Záhrady budú sprístupnené pre obyvateľov komplexu, súčasťou záhrad bude aj detský kútik. Na záhradách sa budú pestovať bylinky, kvety, zelenina..Záhrady vytvoria unikátny priestor na relax v bezprostrednej blízkosti domova.

V blízkosti bytového domu je kompletná občianska vybavenosť, park a ihriská v blízkosti,

2 škôlky, Základná škola,2 Gymnázia, nová cyklotrasa, MHD autobusová zastávka, obchody: Nákupná galéria, Tesco Hypermarket, Lidl.

VÝHODY BYTU:

Novostavba.

Kvalitné stavebné materiály.

Nízke náklady na bývanie.

Výber štandardu.

TV a Internet.

Námestie s lavičkami, fontána, ihrisko, bezpečné pre vaše deti bez prístupu automobilov.

Vďaka výnimočnej polohe na skok do centra aj do prírody, získate nový domov, ktorý pokryje požiadavky aj tých najnáročnejších.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu560768
Dispozícia2+1
StavNovostavba
VlastníctvoOstatné
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha57
VybavenéNevybavené
Podlažie4
Typ budovyTehla

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.