Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Prenájom
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobraziť všetky ponuky

Zobraziť všetky ponuky

Prenájom bytu 3+1 • 64 m² bez realitkySevřená, Praha - Nusle

Sevřená, Praha - NusleMHD 2 minúty pešo • Vybavené • Výťah • Balkón 8 m²
Mesačné nájomné27 000 CZKUšetríte 1 000 CZK28 000 CZK

+ Poplatky za služby4 500 CZK
+ Vratná kaucia45 000 CZK


Pronajmu komletně zařízený krásný slunný byt v 5.p klidného domu ve slepé ulici Sevřená, u metra Pražského povstání. byt i dům jsou po kompletní rekonstrukci, byt je zcela vybaven. kuchyň na míru, vestavěné spotřebiče - plynová varn deska, elektr trouba, myčka, mikrovlnka; obývák rohová rozkládací sedačka, konf a Tv stolky plus poličky na HiFi a domácí kino; stůl a 4 židle; ložnice: dvoulůžko, nové matrace, vestavěné skříně, noční stolky, prádelník (vše design vanilka třešeň); předsíň - vestavěná skřín. pokoj - rozkládací pohovka; WC a koupelna jsou odděleny. zděný sklep. bezpečnostní dveře v bytě; dům se zamyká a výtah je na čip; sklepy jsou pod dvojím uzamčením. dům je dobře udržován a má vlastní novou plynovou kotelnu, tj nízké náklady na topení. před domem je prostorná udržovaná zahrada k dispozici jen obyvatelům domu, byt má okna na tuto zahradu, J/JZ. byt je volný k nastěhování ihned. v místě veškerá občanská vybavenost a park Vyšehrad 10min chůze.

Beautiful sunny flat for rent on 5th floor of a newly resonstructed building in a quiet street Sevřená, near metro station Pražského povstání. flat is newly reconstructed and fully furnished (including curtains and bedside table lapms). the kitchen has a gas cooker, electric oven, microwave, dishwasher; living room has a spacious sofa, TV table, dining table and 4chairs; bedroom has a double bed, built in wardrobes, bedside tables, chest of drawers; the hall has a large built in wardrobe, the small room has a sofa than can be made into a double bed. toilet is separate from the bathroom, the bathroom has a bathtub. lamps in all rooms. solid cellar. security door to the flat, and good security in the building. the building is well maintained. low heating costs. large well maintained garden awailable to the residents. windows of the flat face the garden, south/southwest. the flat is available now. all rural amenities nearby and historical Vysehrad and its park 10 mins walk

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu331786
Dispozícia3+1
Dostupné od1. 1. 2023
VlastníctvoOsobné
VykurovanieÚstredné
PrevedenieLuxusné
Užitná plocha64
VybavenéVybavené
Podlažie5
Typ budovyTehla
RekonštrukciaKompletné

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón 8 m²
MHD 2 minúty pešo
Výťah

V okolí nehnuteľnosti nájdete

MHDNa Veselí
\uD83D\uDEB6 189 m (2 min)
PoštaPraha 4
\uD83D\uDE98 1,231 m (4 min)
Obchod
\uD83D\uDEB6 251 m (3 min)
BankaČSOB
\uD83D\uDEB6 422 m (5 min)
ReštauráciaU Šišků
\uD83D\uDEB6 213 m (3 min)
LekáreňLékárna u sv. Pankráce
\uD83D\uDEB6 230 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Plamínkové
\uD83D\uDEB6 762 m (9 min)
Materská školaSpeciální mateřské školy Sevřená
\uD83D\uDEB6 29 m (0 min)
ŠportoviskoSimply Pole
\uD83D\uDEB6 364 m (4 min)
Ihrisko
\uD83D\uDEB6 366 m (4 min)

Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.