Preukázanie dôveryhodnosti a rýchla komunikácia s majiteľom hrajú pri hľadaní hlavnú úlohu. Poradíme vám, ako pomocou Bezrealitky uspieť a zároveň si uľahčiť hľadanie domova použitím našej platformy. 

Pri reakcii na predaj nehnuteľnosti si vystačíte s tým, že sa pri tom zaregistrujete. Pri reakcii na prenájmy je to však inak. Aby ste mohli využívať našu komunikačnú platformu, budete na to potrebovať Premium profil, s ktorým môžete 4 mesiace neobmedzene reagovať na všetky ponuky na našom portáli. Taktiež si v rámci Premium profilu nastavíte okamžitého strážneho psa, ktorý vás ihneď upozorní na nové ponuky podľa vašich preferencií. Môžete si tiež vytvoriť overenie osoby až v 7 inštitúciách / registroch, a získať tak potvrdenie o vašej bezdlžnosti pre majiteľa. 

Osobný profil 

Vyplňte si starostlivo a poctivo váš Premium profil, čím viac informácií, tým lepšie. Na kompletnosti a dôveryhodnosti profilu sa významne podieľa aj: 

  • overenie telefónu 
  • profilová fotografia 
  • doplňujúce informácie 
  • overenie bezdlžnosti 

Kalendár prehliadok 

Nástroj Kalendár prehliadok ukrýva časový prehľad plánovaných prehliadok po časových intervaloch vrátane zdieľania termínu prehliadky. Uľahčuje tak ich organizovanie záujemcom aj vlastníkom nehnuteľností.